DİYARBEKİRSPOR, SAKARYA’YA KARLI DÖNMEK İÇİN GİTTİ

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadele eden Diyarbekirspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçına başarılı bir sonuçla dönmek için gitti.

DİYARBEKİRSPOR, SAKARYA’YA KARLI DÖNMEK İÇİN GİTTİ
 Spor Toto  3.lig 2. Grubunda zirve mücadele eden  Diyarbekirspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçına başarılı bir sonuçla dönmek için gitti.

Geçen hafta sahasında oynadığı maçta Zara Belediyespor’u mağlup edip 14 edip 4. Sıraya yükselen Diyarbekirspor  hafta içindeki hazırlıklarının tümünde parolasını galibiyet için yaptı. Teknik Direktör Namık Altunsoy, sakatlarımız iyileşti. Cezalılarımızın cezaları sona erdi. Morallerimiz yüksek,hazırlıklarımız mükemmel bir şekilde geçti. Şimdi önümüzdeki  deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçından  başka düşüncemiz yoktur. Bu maçımızdan puan veya  puanlarla döneceğimize inanıyorum. Diyarbekirspor olarak hedefimiz  ligin dahada üst sıralarına çıkmaktır.Biz rakip ayırımı yapmadan tüm maçlarımızı oynuyor ve oynayacağız. Diyarbekirspor olarak Sakaryaspor karşılaşmasından galibiyetle dönersek puanımızı 24 çıkarıp büyük bir çıkış yakalarız. Bu güçde bizde var. Taraftarlarımızı süper bir şekilde sevindirmek istiyoruz “ dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER