DİYARBEKİRSPOR SEÇMELERİNE DAVET

Spor Toto 3.lig 2. gurup takımlarından Diyarbekirspor’da bayram sonrasında yapılacak futbolcu seçmeleri açıklama yapıldı.

DİYARBEKİRSPOR SEÇMELERİNE DAVET
 Spor Toto 3.lig 2. gurup takımlarından Diyarbekirspor’da bayram sonrasında yapılacak futbolcu seçmeleri açıklama yapıldı.

Diyarbekirspor’umuzda Ramazan Bayramı’ndan sonra futbolcu seçmeleri heyecanı yaşanacak. Seçmelerin yapılacağı kesin tarihler,yer ve saatler,kulübümüz tarafından önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak. Profesyonel takım teknik heyetinin gözetiminde yapılacak seçmelerde ağırlıklı olarak Akademi Ligleri ve alt liglerde mücadele edecek genç takımlar için yetenekli isimler üzerinde durulacak. Seçmeler sonunda dikkat çeken isimler olması halinde bunları profesyonel takım kampına çağrılacağı da belirtiliyor.
 
‘GELİN BU FIRSATI DEĞERLENDİRİN’

Kulübümüz,seçmeler için tüm bölge gençlerine çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada,”Kulübümüz Ramazan bayramından sonra gerek Diyarbakır gerekse bölgenin diğer kentlerinden ve bununla birlikte ülkenin her yerinden gençlerin katılabileceği futbolcu seçmesi yapacaktır. Amacımız gelecek vaat eden yetenekli gençleri tespit ederek kulübümüzün bünyesine almaktır. Bu amaçla geleceğini futbolda arayan tüm gençleri bu seçmelere katılmaya davet ediyoruz.Sadece kapılarımızı değil gönlümüzü de sizlere açıyoruz. Gelin,bu fırsatı ve imkanı değerlendirin.Seçmelerin yapılacağı günler,saatler ve yer daha sonra kamuoyuna açıklanacaktır.” ifadeleri kulanıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER