DİYARBEKİRSPOR, SEZONUN İLK YARISINI ÖNEMLİ BİR MAÇLA TAMAMLIYOR

3.Lig 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor, sezonun ilk yarısını kritik bir maçla tamamlayacak. Diyarbekirspor,aynı puana sahip olduğu ve kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen Ankara Adliyespor’la karşı karşıya gelecek.

DİYARBEKİRSPOR, SEZONUN İLK YARISINI ÖNEMLİ BİR MAÇLA TAMAMLIYOR
 Taraftarlarının desteğiyle rakibini yenerek zirve yarışında önemli bir engeli aşmak ve ikinci yarıya şampiyonluk yarışında güçlü bir iddia ile girmenin hesaplarını yapan Diyarbekirspor’da kaptan Erhan dışında sakat ve cezalı yok.
ALTUNSOY’DAN İYİ MOTİVASYON UYARISI
İdmanlara başlayan Erhan’ın ikinci yarının ilk maçında oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Hafta boyunca oyuncularını maça iyi motive olmaları konusunda uyaran Teknik Direktör Namık Altunsoy, yapılan taktik çalışmalarında da rakibin iyi ve zayıf yönleri üzerinde durarak prova yaptırdı.
Taraftarlardan tam destek isteyen Diyarbekirspor’da bilet fiyatları ;maraton 5 TL,kapalı 10 TL ve numaralı 15 TL olarak açıklandı.

DİYARBEKİRSPOR EVİNDE İKİ FİRE VERDİ
Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Çağdaş Altay yönetecek. Diyarbekirspor, kendi sahasında oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 24 puan topladı. İç sahada 13 gol atan Diyarbekirspor kalesinde 6 gol gördü. Ankara Adliyespor ise 8 deplasman maçında 2 galibiyet,3 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 9 puan yazdırdı. Adliyespor’da kırmızı kart cezalısı Çağrı Tekin bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER