DİYARBEKİRSPOR TARAFTARLARI KİME NE YAPMIŞKİ DİYARBEKİRSPPOR TARAFTARLARI AYVALIK GÜCÜ MAÇINA ALINMAYACAK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un 27 Eylül tarihinde deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor maçına Diyarbekirspor taarftarlarınının alınmayacağına dair karar çıkarıldı.

DİYARBEKİRSPOR TARAFTARLARI KİME NE YAPMIŞKİ    DİYARBEKİRSPPOR  TARAFTARLARI  AYVALIK  GÜCÜ  MAÇINA  ALINMAYACAK
 Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un  27 Eylül tarihinde deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor maçına Diyarbekirspor taarftarlarınının alınmayacağına dair karar çıkarıldı.

Ayvalık İlçe Emniyet  Müdürlüğünün 18.09.2015 Sayı: 86799597 – 912415 Nolu Konu İlçe spor güvenlik kurulu taplantı kararı. Ayvalık İlçe Emniyet müdürü  Ali İhsan Avcı imzasıyla Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne gönderilen yazıda Ayvalıkgücü Belediyespor – Diyarbekirspor maçına Diyarbakır’lı taraftarlar alınmayacak.Karar Ayvalık Kaymakamlığı tarafından alınarak Diyarbekirspor’a tebliğ edildi.

Bu kararın duyulması üzerine Diyarbakırspor taraftarları,” alınan bu kararın duygusallık kararı olduğunu, bu gibi kararların takımların kardeşliğini bozacağını Diyarbakır taraftarlarının bugüne kadar hiçbir kulübe bir olumsuzluk yapmadığı aşıkardır “ dediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER