DİYARBEKIRSPOR TARAFTARLARI: “ TAKIMIMIZ BİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI”

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor taraftarları takımlarının geçen hafta sahasında almış olduğu 2 – 0 mağlubiyetin kendilerine hayal kırıklığına uğratığını söylediler.

DİYARBEKIRSPOR TARAFTARLARI: “ TAKIMIMIZ BİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI”
 Önceki hafta deplasmanda farklı galibiyet alan, fakat Pazar günü evinde oynadığı  Sultanbeyli Belediyespor maçında pek varlık gösteremeyip rakibine 2 – 0 mağlup olması Yeşil – Kırmızılı taraftarları fazlasıyla üzdü.

Takımlarının sahasındaki mağlubiyetin kendilerini şoke  etiğini belirten bir gurup taraftar adına  konuşan Rohat Yılmazer, “ Biz takımımızdan sahamızda oynadığımız Sultanbeyli Belediyespor  karşısında farklı galibiyet beklerken ne yazıkki mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet rakibimizin çok üstün bir futbol sergilemesinden değil. Bizim futbolcularımızın istenilen futbolu sergiliyemediklerindendir. Rakiplerimize  puan sıralamasında yaklaşacağımıza  uzaklaşıyoruz. Kaç sezondur çektiğimiz çile artık sona ermelidir. Yetmezmi 3 ligde sürünmemiz. Herkes kendine düşen görevi fazlasıyla yapmalıdırki başarı gelsin. Buda iyi bilinsinki

“DİYARBEKİRSPOR’UN GERÇEK SAHİBİ TARAFTARLADIR”

Hiç kimse hakkını almadan takımımızda oynamıyor. Kulüp başkanı  tek başına yaptığı fedakarlıklarla her türlü güzelliği yapıyor futbolcularına. E, bunun karşığıda bu olmamalıdır. Herkes haddini iyi bilsin görevini ciddiyetle yerine getirsin bak o zaman başarı kendiliğinden gelir.Tek kelimeyle Diyarbekirspor’un yeri üst liglerdir. Eskiden bizim takımımızın önünde konuşamayan bir çok ilin  takımı maalesef  üst liglerde oynuyorlar. Yeter artık diyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER