DİYARBEKİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ METİN ALTINAY: “DİYARBAKIR RAHAT DEPLASMAN OLMAYACAK”

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Altınay,Diyarbakır’a gelen takımlara karşı sahada etkili bir oyun oynamayı amaçladıklarını söyledi. Altınay,”Buraya gelen takımlara zor bir deplasman olduğunu ve puan çıkarmalarının zor olacağını hissettirmeliyiz” dedi.

DİYARBEKİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ METİN ALTINAY: “DİYARBAKIR RAHAT DEPLASMAN OLMAYACAK”
 Diyarbekirspor’un başında çıktığı 2 maçı da kazanan teknik direktör Metin Altınay,gelecek için umutlu ve iddialı konuştu. Her geçen maç takım oyununu biraz daha geliştirdiklerini belirten Altınay,”Adliyespor maçını iyi oynayarak kazandık. Maç içinde net pozisyonlar yakaladık. Bunları gole çevirmede daha dikkatli olmalıyız. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Takım oyununu her geçen maç daha da geliştiriyoruz” dedi.

‘Zor Deplasman Olduğunu Anlasınlar’

Pazar günü kendi sahalarında Bergama Belediyespor’la yapacakları maça da değinen Altınay,bu karşılaşma dahil tüm maçlarda rakip takımlara ağırlıklarını hissettirmek istediklerini anlattı. Altınay,”Şampiyonluğa giden yolda rakiplerimize ağırlığımızı hissettirmek zorundayız. Bergama Belediyespor dahil kendi sahamızda yapacağımız maçlarda Diyarbakır’ı rakip takımlar için zor deplasman haline getirmek istiyoruz. Gelen takımlar buradan puan çıkarmalarının zor olacağını kavramalı.İç sahada baskılı ve etkili oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER