Diyarbekirspor Toplanıyor,Amedspor Sessiz

Futbol Federasyonu’nun ligleri Haziran ayının ikinci haftasında devam ettirme kararı almasından sonra gözler kulüplere çevrildi. Diyarbekirspor’da teknik heyet ve futbolcular kente gelmeye başladı. Amedspor’da ise belirlenen bir takvim olmaması dikkat çekiyor. Amedspor, TFF’nin yeni sağlık koşullarını belirlemesini bekliyor.

Diyarbekirspor Toplanıyor,Amedspor Sessiz

Diyarbekirspor,İdmanlara Başlıyor

Futbol Federasyonu’nun 15 Mart’ta Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verdiği futbol liglerinin Haziran ayının ikinci haftasında kaldığı yerden devam ettirme kararı kulüpleri harekete geçirdi. Gözlerin çevrildiği bölge kulüpleri hazırlıklara başladı.

3.Lig 3.Grup ekibi Diyarbekirspor’da TFF’nin verdiği kararın hemen ardında futbolcular ve teknik heyet kente gelmeye başladı. Daha önce dezenfekte edilen tesislerde tüm önlemler alınmış durumda. Futbolcular ve teknik heyet, sosyal mesafe ve dezenfekte kurallarına uyarak idman yapacak.

Amedspor’da Belirsizlik Var

2.Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor’da ise belirlenen bir takvim olmaması dikkat çekiyor. Hesaplarını küme düşmenin kaldırılması ihtimali üzerine yapan kulübün,TFF’nin devam kararından sonra yeni bir planlama yapacağı kaydedildi. Önümüzdeki günlerde teknik heyet ve futbolcuların kente geleceği,tesislerin dezenfekte edilerek çalışmalara başlanacağı kaydedildi. Amedspor’un beklediği bir diğer gelişme ise TFF’nin yeni sağlık koşullarını ilan etmesi. Kulüplerin yerine getirmesi gereken koşullar ilan edildikten buna göre tedbirler alınacağı kaydedildi. TFF’nin geçtiğimiz günlerde ilan ettiği ilk sağlık protokolü tepkilere neden olmuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER