Diyarbekirspor Transfer Çalışmaları Sürüyor

Diyarbekirspor'da iç transferde sorun yok, dış transferde ise 4-5 futbolcu ile anlaşma sağlandı. Kulüpleriyle bonservis sorunu olduğu için isimleri gizli tutuluyor.

Diyarbekirspor Transfer Çalışmaları Sürüyor
 Diyarbekirspor kulübü yetkililerinin yapmış olduğu açıklamada, iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, dış transferde 4-5 futbolcu ile anlaşma sağlandığı belirtildi.

Diyarbekirspor kulübü yetkililerinin yapmış olduğu açıklamada, iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Mevcut olan ve geçen sezon da takımda oynayan sporcularla ile iç transferde takımda kalması kararlaştırılan futbolcularla son görüşmeler yapıldıktan sonra kamuoyuna kapsamlı açıklama yapılacağı belirtilen açıklamada, yeni oyuncularla görüşmelerin de yapıldığı, 4-5 futbolcu ile anlaşma sağlandığı belirtildi.

Dış Transferde 4-5 Oyuncu İle Anlaşma Sağlandı

Açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın 2016–2017 sezonu kadrosu içerisinde de transfer çalışmaları devam etmektedir. Geçen sezonda oynayan sporcularımızla sözleşme yenilemek için masaya oturacaklarını belirten yönetim transferde oyuncularla görüşmeler sürdürülürken, önümüzdeki hafta son görüşmeler yapılarak imzalar atılmaya başlanacak ve daha sonrasında görüşme yaptıkları dış transferde Takıma faydalı önemli olan 4–5 futbolcu ile anlaşma sağlanırken, kulüpleriyle bonservis sorunu olduğu için isimleri gizli tutulan bu futbolcuların önümüzdeki günlerde tüm pürüzler giderildikten sonra açıklanması bekleniyor. İç transferde ise takımda kalması kararlaştırılan futbolcularla son görüşmeler yapıldıktan sonra kamuoyuna açıklama yapılacak" ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER