DİYARBEKİRSPOR YENİ SEZON’DADAMI ATATÜRK STADINDA ?

SPOR Toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor’un taraftarları,yetkililerden soruyor ? (Yeni sezonda damı Diyarbekirspor maçlarını Atatürk stadında oynayacak)

DİYARBEKİRSPOR YENİ SEZON’DADAMI ATATÜRK STADINDA ?
 SPOR  Toto 3.lig 3. grup takımlarından  Diyarbekirspor’un taraftarları,yetkililerden soruyor ? (Yeni sezonda damı Diyarbekirspor maçlarını Atatürk stadında oynayacak)

Diyarbakır’da yapımı devam eden 33 bin kişilik yeni stadın ne zaman biteceği konusunda hiçbir yetkili kesin bir tarih veremiyor. Atatürk stadının zemini hariç tribünleri hiçtemi hiç maç seyretmeye elverişli değil. Her tarafı kırılan dükülen koltuklarının bir çoğu yerinde olmayan ve oturulamayan stad bir çok görünümüyle stadlıktan çıkmış durumda. Maroton tribünün orta bölümü koltuklarından arınmış tamamen beton zemin haline dönüşmüş. Açık ve kale arkası tribünlere güvenlik açısı bakımından seyirci alınmıyor. Kapalı tribünler ise bazı maçlarda yetersiz kalmakla beraber koltuklarının bir çoğu rahatsız edici bir durumda. İşin doğrusu Atatürk stadı stadlıktan çıkmış. Hem iç hem dış görünüm olarak süper bakımsız durumda. Yeni yapılan 33 bir kişilik stadın bitirilme tarihi henüz belli değil.Öye gösteriyorki 2016 – 2017 futbol sezonunda da Diyarbekirspor taraftarları takımlarının maçlarını Atatürk stadında izleyecekler. Bizce bu durum Diyarbekirspor’un aleyhine bir durumdur.  Taraftarlar tedirgin gönüllerince takımlarının maçına gelemiyor ve destek veremiyor. Yetkililerden kesin cevap bekliyor yeni stad için Diyarbakır’lı futbol severler.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2016, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER