DİYARBEKİRSPOR YİNE SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor.

DİYARBEKİRSPOR YİNE SEYİRCİSİZ OYNAYACAK
 Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı  Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor.

 Ligde istenilenin çok daha altında bir grafik çizen Diyarbekirspor, Cumartesi günü saat 14.30’da Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak maçı kazanarak bir anlamda kötü gidişe de dur diyecek. Geçen sezondan kalma 5 maçlık iç saha cezası nedeniyle bu maça da taraftarından yoksun sahaya çıkacak olan yeşil kırmızılı takım, hazırlıklarını Teknik Direktör Namık Altunsoy nezaretinde galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, zorlu mücadele öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa maçını kazanmak istediklerini söyledi. 2- 0’lık Ayvalık yenilgisini unuttuklarını ve camia olarak bu haftaki Gaziosmanpaşa maçına odaklandıklarına dikkat çeken Altunsoy, “Bütün hazırlıklarımızı 3 puan üstünde kurguluyoruz. Diyarbekirspor olarak bizim artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. İçerde olsun dışlarda olsun bütün maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım arzulanan bu çıkışı bu haftaki Gaziosmanpaşa maçıyla yakalarız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER