DİYARBEKİRSPOR, YOMRASPOR’A HAZIRLANIYOR

Spor Toto 3.lig 2. Gurup takımlarından Diyarbekirspor, Çarşamba günü evinde oynayacağı Yomraspor maçının idmanlarını sürdürüyor.

DİYARBEKİRSPOR, YOMRASPOR’A HAZIRLANIYOR
 Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Bodrumspor beraberilğiyle kapatan Yeşil – Kırmızılı takım 4 Kasım  Çarşamba günü sahasında erteleme maçında Yomraspor ile karşılaşacak.

Teknik Direktör  Namık Altunsoy,yaptığı açıklamada, “ Diyarbekirspor olarak geçen haftaki maçımızı unutup, önümüzdeki erteleme maçımız Yomraspor karşılaşmasına döndük. İdmanlarımızı çok bir tempoda sürdürüyoruz. Takımımızda Tunç’tan başka eksiğimiz yoktur. Diyarbekirspor olarak hep ileriye dönük düşünmeliyiz. Bu maçımızı kazanıp önümüzdeki maçlara pür dikkat olacağız. Çok şükür Çarşamba günü sahamızda son seyircisiz maçımızı oynacağız.  Hafta sonu  taraftarlarımıza kavuşacağız. Artık bizim puan kaybına tahamülümüz yoktur. Her maçımız bizim fazlasıyla önemlidir. Yomraspor bu maçlardan birisidir. Salı günü yapacağımız hafi idmanla futbolcularımızı maç saatine kadar her yönden hazır vaziyete getireceğim. “ dedi.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Namık Altunsoy nezaretinde yaptıkları idmana koşu ve ve kültür fizik hareketleri sonrasında teknik taktik ağırlık çalışma ve yarım saha maç yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER