DİYARBEKİRSPOR YÜKSEK TEMPOLU İDMANLAR

Spor Toto 3.lig 2. Grurubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor’da Payasspor maçından verilen izinler sona erdi yoğun tempolu çalışmalar başladı.

DİYARBEKİRSPOR  YÜKSEK TEMPOLU İDMANLAR
 Futbolcular ,Teknik Direktör Namık Altunsoy nezaretinde idmanlarına başladılar. Teknik Direktör Namık  Altunsoy yaptığı  açıklamada, “ Artık tüm maçlarımızı final havası içerisinde oynayacağımız için. Her 90 dakikanın sonunda alacağımız  başarılı sonuçlar bizi hedefimize götürecektir.

Bu haftayı bay geçiriyoruz ama idmanlarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Ligin ikinci yarısının ilk maçında rakibimiz Etimesgut Belediyespor’du Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle bu maçımız ileriki bir tarihe alınmıştı. Payasspor ile deplasmanda oynadık, şansız bir beraberlik aldık. Ligin 21. Haftasında sahamızda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile oynayaacğımız maçı düşünüyoruz. Bu karşılaşma için galibiyetten başka düşünecek bir alternatifimiz yoktur. Artık her maçımızı kazanmak için oynacağız. Bunu da gerçekleştirmek için birlik beraberlik, içerisinde dengeli bir şekilde gerçekleştirmeliyiz. Taarftarlarımız bizden çok şeyler bekliyor, hem onlar hemde bizler sevinmeliyiz. Tek düşüncemiz budur. Kadromuzu devre arasında güçlendirdik. Seyircimizle ilk defa karşı karşıya geleceğiz Kahramanmaraş Buyükşehir  Belediyespor maçında. Taarftarlarımıza söz veriyorum onlara 3 puanı hediye edeceğiz. Artık Diyarbakır’lılar Diyarbekirspor’u 3.ligde görmek istemiyor. İnşallah böylede olacak bu sezon sonunda “ dedi.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular Teknik Direktörleri Namık Altunsoy, nezaretinde idmanlarına ısınma hareketleriyle başladılar. 5 – 2 top kapma ve pres çalışmalarıyla sürdürdüler. Daha sonra iki guruba aşrılan Yeşil – Kırmızılı futbolcular dar alanda teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar. Antremanın son bölümünde hücüm varsayımları üzerinde çalışan futbolcular kültür fizik hareketleriyle idmanlarını tamamladılar. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman çok iyi bir ortamda geçti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER