DİYARBEKİRSPOR’A BEŞİKTAŞ PATENTLİ ORTA SAHA OYUNCUSU

3.Lig 2.Grup takımlarından Diyarbekirspor, Beşiktaş alt yapısında yetişen Keçiörengücü’nün orta alan oyuncusu Abdurrahman Emir Alagöz’ü transfer etti.

DİYARBEKİRSPOR’A  BEŞİKTAŞ PATENTLİ ORTA SAHA OYUNCUSU
 Geçen sezon 2.Lig ekibi Keçiörengücü’nde lig ve kupa dahil 38 maçta forma giyerek büyük bir istikrar örneği gösteren 23 yaşındaki Abdurrahman Emir Alagöz, geçen haftadan beri yapılan görüşmeler sonucunda ikna edildi. PTT 1.Lig ve 2.Lig’den bazı takımların renklerine bağlamak istediği Abdurrahman Emir,başkanımız Feyzi İlhanlı ile yaptığı son görüşmeden sonra el sıkışarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.

‘DİYARBAKIRSPOR İSMİ ÇOK ÖNEMLİ MARKADIR’

Kariyerinde 139 resmi maça çıkma başarısını gösteren Abdurrahman Emir, Diyarbakırspor cmiasının büyüklüğünü bildiği için çok sayıda teklif arasında Yeşil-Kırmızılı kulübü tercih ettiğini söyledi. Genç futbolcu,”Feyzi başkan çok idealist ve başarı için her türlü fedakarlığı yapacak kadar kararlı. Bu duruş beni etkiledi. Camianın büyüklüğü ve marka değeri de tartışılmaz. Diyarbakırspor hangi ligden olursa olsun ismi büyüktür. Büyük yatırım yapılıyor ve emek veriliyor. Allah’ın izni ile bunun karşılığını sahada vereceğiz.” dedi.

‘TRANSFERİ BİTİRME AŞAMASINDAYIZ’

Başkanımız Feyzi İlhanlı ise bir süredir görüşme halinde oldukları Abdurrahman Emir’e kendilerini tercih ettiği için teşekkür etti. İlhanlı,”Emir,bize söz vermişti ve bugün bu sözünü tuttu. Transferde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Şampiyonluk şansını şansa bırakmak istemiyoruz. Büyük taraftarlarımıza layık bir takım kurmak için önemli mesafe kat ettik. Teknik heyet isterse başka transferler da yaparız ancak şimdilik transferi bitirdik sayılır.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER