DİYARBEKİRSPOR’A HOCA DAYANMIYOR

Diyarbekirspor’un kupa maçından sonra teknik direktör Taner Öcal’la yollarını ayırdı.Öcal,Yeşil-Kırmızılı takımın son 3 yılda ayrılan 6.teknik direktörü oldu

DİYARBEKİRSPOR’A HOCA DAYANMIYOR
 Diyarbekirspor’un kupa maçından sonra teknik direktör Taner Öcal’la yollarını ayırdı.Öcal,Yeşil-Kırmızılı takımın son 3 yılda ayrılan 6.teknik direktörü oldu.

KUPA MAÇINDAN SONRA İPLER KOPTU

Diyarbekirspor’da,Samsunspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçından sonra beklenmedik bir gelişme yaşandı. Maçı izleyen ve takımın kupadan elenmesine içerlenen onursal başkan Feyzi İlhanlı’nın talebi üzerine teknik direktör Taner Öcal ile yolların ayrılmasına karar verildi. Öcal ile yapılan görüşmede karar kendisine iletilerek sözleşmesi karşılıklı anlaşma ile feshedildi.

Samsunspor maçından sonra geceyi Samsun’da geçiren ve dün Muğla’ya geçen takımı Muğlaspor maçına kimin hazırlayacağı belli değil. Ligde Pazar günü Muğlaspor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı kulüpte teknik direktör arayışlarına başlandı.

3 YILDA 6.HOCA GİTTİ

Bu arada Diyarbekirspor’a teknik direktör dayanmıyor. 3.Lig’deki 4.sezonunu yaşayan Diyarbekirspor,şu ana kadar 6 ayrı teknik direktörle çalıştı. 2013-2014 sezonuna Namık Altunsoy’la başlayan kulüp,devre arasında Altunsoy’la yollarını ayırarak kısa süreliğine Hıdır Akbaş’la çalıştı ve sezonu Fethi Çokkeser’le tamamladı. 2014-2015 sezonuna Çokkeser’le başlayan kulüp,daha sonra Çokkeser ile de yollarını ayırarak göreve Mustafa Ceviz’i getirdi.

2015-2016 sezonuna ise Bülent Demirkanlı ile başlayan Diyarbekirspor,lig başladıktan 4 hafta sonra Demirkanlı’nın istifa etmesi üzerine Namık Altunsoy’u göreve getirdi.

ŞAMPİYON TEKNİK ADAMLAR

2016-2017 sezonuna Taner Öcal ile giren Yeşil-Kırmızılı kulüp,dün bu hocayı da gönderdi.

Diyarbekirspor’da görev yapan hocaların önceki takımlarında şampiyonluklar yaşaması dikkat çekiyor. Fethi Çokkeser K.Maraşspor’da,Namık Altunsoy Tokatspor’da,Mustafa Ceviz Fethiyespor’da,Bülent Demirkanlı Kemerspor’da,Hıdır Akbaş Orduspor’da ve Taner Öcal da Etimesgut Belediyespor’da şampiyonluk yaşayarak bu takımları üst liglere çıkarm
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
azat koyun
azat koyun - 8 yıl Önce

şimdiki hoca karacadagsporda hamıdoyu getırsınler şalvarla oynatır en azından

SIRADAKİ HABER