DİYARBEKİRSPOR’A PRİM DOPİNGİ

Diyarbekirspor’da Zara Belediyespor maçı öncesinde takımın kalan tüm primleri ödenerek moral dopingi yapıldı. İç sahada kazanılan Derincespor ve Yomraspor maçları için söz verilen galibiyet primleri ödenirken,bu durum yarınki maç öncesinde moralleri artırdı. Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,bu ödemelerle birlikte takımın prim alacağının kalmadığı kaydedildi.

DİYARBEKİRSPOR’A PRİM DOPİNGİ
 Diyarbekirspor’da Zara Belediyespor maçı öncesinde takımın kalan tüm primleri ödenerek moral dopingi yapıldı. İç sahada kazanılan Derincespor ve Yomraspor maçları için söz verilen galibiyet primleri ödenirken,bu durum yarınki maç öncesinde moralleri artırdı.

Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,bu ödemelerle birlikte takımın prim alacağının kalmadığı kaydedildi.
Başarı için maddi ve manevi anlamda gerekli özverinin gösterildiği vurgulanan açıklamada,kentten takıma sahip çıkması da istendi.

‘KENTİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’

Açıklamada,”Bugüne kadar maddi ve manevi anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yapan onursal başkanımız Feyzi İlhanlı’ya bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kendi sahamızda kazandığımız Derincespor ve Yomraspor maçları için taahüt ettiğimiz primler ödenmiştir. Bizim için esas olan tek şey takımımızın başarılı olması ve bu vesile ile taraftarlarımızın mutlu olmasıdır. Bundan sonra da maddi ve manevi olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 

‘GELİR GETİRİCİ PROJELERE DESTEK OLALIM’

Dileğimiz,sporda başarıya hasret kalan kentimize bu heyecanı yaşatmak için uğraş veren kulübümüze tüm kesimlerin destek olmasıdır. Spor yöneticiliğinde dilencilik kültürünü ortadan kaldırarak yeni bir vizyon geliştiren ve kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışan kulübümüzün hayata geçirmeye çalıştığı başta lisanslı ürünlerimizin satılacağı Diyarıum olmak üzere gelir getirici projelere sahip çıkılmasını istiyoruz.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER