DİYARBEKİRSPOR,ADLİYESPOR HAZIRLIĞINDA

Spor toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Diyarbekirspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Ankara Adliyespor maçının idmenlerini sürdürüyor.

DİYARBEKİRSPOR,ADLİYESPOR HAZIRLIĞINDA
 Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Orhangazispor beraberliğiyle kapatan Diyarbekirspor,ligin ilk yarısının hazırlıklarını galibiyet paralasıyal sürdürüyor.

Teknik Direktör Namık Altunsoy , idman öncesi saha içerisinde futbolcularıyla yaptığı konuşmada,illede galibiyet istedi. Bu maçtan alacakları galibiyetle,hem iyi bir tatil, hemde iyi bir kamp dönemi geçireceklerini söyledi. Yeşil – Kırmızılı futbolcular,yüksek tempodayaptıkları idmana her zaman olduğu gibi koşu , kültür fizik, teknik taktik, ile 5’şe iki çalışmaları ile kaleleri şut yağmuruna tuttular.

Teknik  Direktör namık Altunsoy, sahamızda oynayacağımız ilk yarının son maçını galibiyetle kapatmak istiyoruz. Alacağımız galibiyet bizi ligin ikinci yarısında büyük moral sahibi yapacak ve hedefimize ulaşacağız. Diyarbekirspor olarak geriye dönük olarak değilde, hep ileriye dönük düşüncelere sahip olup ligdeki başarılı çıkışımı sürdürmek istiyoruz. İdmanlarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayıp tesislerimizde dinlenmeye çekileceğiz “ dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER