DİYARBEKİRSPOR,ALTAY’DAN GÖKHAN ÇAKIR’I TRANSFER ETTİ

Diyarbekirspor, geçen sezon Altay’da forma giyen orta alan oyuncusu Gökhan Çakır’ı renklerine dahil etti.Tecrübeli futbolcu,şampiyonluk için iddialı konuştu.

DİYARBEKİRSPOR,ALTAY’DAN GÖKHAN ÇAKIR’I TRANSFER ETTİ
 Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, teknik heyetin talebi doğrultusunda iç ve dış transferde isabetli kararlar vererek şampiyon olacak bir kadro kurduklarını söyledi.

Transferi noktaladıklarını belirten İlhanlı,”Büyük bir değişiklik olmadığı takdirde son transferimiz Gökhan Çakır oldu. Oldukça deneyimli ve kalitesini ıspat etmiş bir futbolcu. Takımın hücüm gücüne önemli katkı sunacağını düşünüyoruz. Şampiyon olacak kadroyu kurmak için maddi ve manevi hiçbir özveriden kaçınmadık. Bundan sonrası için iş artık sahaya kaldı. Teknik heyet ve futbolcularımızın bu sezon bizi 2.Lig’e taşıyacaklarına olan inancımız sonsuzdur.” dedi.

‘BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM’

Büyük bir camiaya geldiğine dikkat çeken Gökhan ise,”Diyarbakırspor’un mazisi ve büyüklüğü ortada. Teklif geldikten sonra bunu kabul etmem zaman almadı. Son iki senede kaçan şampiyonluklardan dolayı herkeste özlem ve heyecan var. İnşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız.” İfadelerini kullandı.

Futbola Konyaspor’da başlayıp Sarıyer,Nazilli Belediyespor,Y.Malatyaspor,Karşıyaka,Hatayspor ,Giresunspor,Nazilli Belediyespor ve takımlarında forma giyen Gökhan Çakır,Süper Lig ve PTT 1.Lig dahil 203 resmi maça çıkarak rakip ağlara 13 gol bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alican Koçer'
Alican Koçer' - 9 yıl Önce

iyi bir oyuncu tebrik ederim

SIRADAKİ HABER