DİYARBEKİRSPOR,BODRUM’A 3 PUAN PAROLASIYLA GİTTİ

3.Lig 2.Grup’ta son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak üst sıralara doğru tırmanışa geçen Diyarbekirspor,yarın kendisi gibi zirve hedefiyle sezona başlayan

DİYARBEKİRSPOR,BODRUM’A 3 PUAN PAROLASIYLA GİTTİ
 3.Lig 2.Grup’ta son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak üst sıralara doğru tırmanışa geçen Diyarbekirspor,yarın kendisi gibi zirve hedefiyle sezona başlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a konuk olacak. Maçın oynanacağı Bodrum Stadı’nın sentetik zeminli olması nedeniyle hafta boyunca DSİ 10.Bölge Müdürlüğü’ne ait sentetik sahada çalışarak maça bilenen Diyarbekirspor’da morallerin yüksek olduğu gözlenirken,bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek çıkışını devam ettirmek istiyor.
TAKIMDA SAKAT VE CEZALI YOK
Yeni hizmete açılan Diyarbakır havaalanından İzmir’e uçan Diyarbekirspor, oradan da karayolu ile Muğla’nın Bodrum ilçesine geçerek kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başladı. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Diyarbekirspor, 5 deplasman maçında 1 galibiyet,2  beraberlik ve 2 yenilgi alarak 5 puan topladı. Bodrumspor ise evindeki 5 maçtan 2 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 8 puanı hanesine yazdırdı.

SERDAR CANSU :”ÇIKIŞIMIZI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”
Diyarbekirspor’da son haftalarda form grafiği yükselen futbolculardan Serdar Cansu, Bodrum’dan 3 puanla dönerek çıkışa devam etmek istediklerini söyledi. Başarılı sonuçların özgüven kazandırdığını belirten Cansu,”Takımımızda çok şükür hiçbir sorun yok ve her şey yolunda ilerliyor. Kötü günleri geride bıraktık. Başarı geldikçe kendimize olan güvenimiz artıyor. Önemli bir maça gidiyoruz. Hedefimiz 3 puan alıp çıkışa devam etmektir. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

DİYARBEKİRSPOR TARAFTARI BODRUM’A ALINMAYACAK
Bodrum Kaymakamlığı yarınki maç öncesinde önemli bir karar aldı. İlçe Spor Güvenlik Kurulu, iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşanacağına dair duyumlar alındığını ileri sürerek maça Diyarbekirspor’lu taraftarların alınmamasını kararlaştırdı. Bu karar nedeniyle Yeşil-Kırmızılı taraftarlara tribünde ayrılması gereken en az yüzde 5’lik kontenjan da ayrılmayacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER