DİYARBEKİRSPOR’DA ADEM CEZALI, MERT SAKAT

Spor toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Diyarbekirspor Pazar günü sahasında oynayacağı Ayvalıkgücü maçının hazırlıkları Cuma günü öğleden sonra tamamlanacak.

DİYARBEKİRSPOR’DA ADEM CEZALI, MERT SAKAT
 Spor toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Diyarbekirspor Pazar günü sahasında oynayacağı Ayvalıkgücü maçının hazırlıkları Cuma günü öğleden sonra tamamlanacak. Yeşil – Kırmızılı takımda kart cezalısı Adem Aydın  forma giyemeyecek. Mert Somay’ında sakatlığı devam etmekte.

Mücadele ettiği 3. Lig 2 grubunda 2 maç eksiğiyle 7.sırada yer alan Diyarbekirspor takımı için Pazar günü sahasında oynayacağı Ayvalıkgücü maçında galibiyetle ayrılması fazlasıyla önemli.Yeşil – Kırmızılı takım Teknik Direktör Namık Altunsyon nezaretinde idmanlarını sürdürüyor.  Sabahleyin salonda kuvvet ve ağırlık çalışan Diyarbekirspor’lu futbolcular öğleden sonrada seyrantepedeki  tesislerinde idmanlarını sürdürecek.Takım idmanlarını bir gün Atatürk stadında çift kale maç yaparak Cuma günüde yine tesislerinde  öğleden sonra çalışmalarını tamamlayıp futbolcularını maç saatine kadar kampa alacak.



Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER