DİYARBEKİRSPOR’DA ALTUNSOY DÖNEMİ..

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da istifa eden Bülent Demirkanlı’dan boşalan teknik direktörlük görevine Namık Altunsoy getirildi.

DİYARBEKİRSPOR’DA ALTUNSOY DÖNEMİ..
 KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor’un yeni teknik direktörü Namık Altunsoy oldu. Kulübün onursal başkanı Feyzi İlhanlı’nın görüşüp anlaşmaya vardığı Altunsoy,yarın Sivas’a giderek Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 2.turunda Medicana Sivasspor’la yapılacak maçta takımın başında sahaya çıkacak.
Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,”Görevinden istifa eden sayın Bülent Demirkanlı’ya bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.Kulübümüz bu gelişmenin ardında başladığı teknik direktör arayışlarında daha önce takımımızı çalıştırmış olan sayın Namık Altunsoy ile anlaşmaya varmıştır. Yeni teknik heyetimizle yeni bir hava yakalayarak hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyoruz” denildi.

‘YARIM KALAN İŞİMİZ VAR’

Daha önce 2013-2014 sezonunda Diyarbekirspor’u çalıştırıp devre arasında ailevi nedenleri gerekçe göstererek ayrılan Namık Altunsoy ise yarım kalan işi tamamlamak için görevi kabul ettiğini söyledi. Yakından bildiği bir camiaya geldiğini anlatan Altunsoy,”Diyarbakır’da çok güzel günler yaşadık. 3.Lig’e yeni çıkmış takım olmasına rağmen takımı başarılı bir noktaya taşıdık. O zamanki şartlar ayrılmamızı gerektirdi. İçimde hep bir uhde kalmıştı. Bu takımın 2 yıldır 2.Lig’in kapısından dönmesi içime sinmiyor. İnşallah yarım kalmış işi tamamlamak bize nasip olacak. Kadrodaki futbolcuları tanıyıorum. Hepsi kaliteli ve tecrübeli. Takım,yönetim ve camia olarak güzel bir hava yakalayarak hak ettiğimiz yere geleceğiz.Buna olan inancım tamdır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER