DİYARBEKİRSPOR’DA DURMAK YOK

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor Cuma günü deplasmanda oynayacağı Bodrum Belediyesporspor maçının idmanları yoğun tempoda sürdürüyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA DURMAK YOK
 Geçen haftayı sahasında oynadığı maçta 5 – 1 mağlup eden Diyarbekirspor’da gözler deplasmanda oynananacak Bodrum Belediyesporspor maçına çevrildi. Teknik Direktör Namık Altunsoy, “ Takımımız büyük moral içerisinde deplasmanda oynayacağı maçın idmanlarını sürdürüyor. Diyarbekirspor alarak artık tüm maçlarımızı puan veya puanlar için oynayacağız. Bu maçta onlardan birisi, Biz rakip ayrımı yapmıyoruz. İyi bir kadromuz var, tüm futbolcularım sahaya gol atmak rekibinden iyi mücadele etmek sahadan galibiyetle ayrılmak için çıkıyorlar. Taraftarlarımız bizleri üst ligde görmek istiyor. Bu nedenle işlerimizi fazlasıyla sıkı tutuyoruz. Hafta arası maç oynuyoruz, bu maçımızdan galibiyetle dönecek olursak çok mükemmel olacak. Buyük bir moral ve kotivasşon yakalamış olacağız “ dedi.
Yeşil – Kırmızılı futbolcular bügünkü idmanlarına koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayıp, teknik taktik ağırlıkli çift kale maç yaptılar alt yapı takımlarıyla. Maç zevkli ve çekişmeli ortamda kıran kırana geçti.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER