DİYARBEKİRSPOR’DA FUTBOLCULARA SON UYARI YAPILDI

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 4 puan toplayabilen, sezon başındaki şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Diyarbekirspor’da takımın çıkışa geçmesi için bazı tedbirler alındı.

DİYARBEKİRSPOR’DA FUTBOLCULARA SON UYARI YAPILDI
 Spor Toto 3.lig 2. Grubunda oynadığı   5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 4 puan toplayabilen, sezon başındaki şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Diyarbekirspor’da takımın çıkışa geçmesi için bazı tedbirler alındı. 

Ligin zayıf ekipleri arasında yer alan Denizli BBSK ve Ayvalıkgücü’ne yenilerek, K.Maraş BBSK ile de berabere kalarak beklenmedik puan kayıplarıyla taraftarlarını derin üzüntüye sevk eden Yeşil-Kırmızılı takımda iki futbolcuya para cezası verildi, diğer futbolculara da son uyarı yapıldı.Ayvalık’ta kırmızı kart görerek takımı yalnız bırakan Gökhan Çakır ile Ayvalık yolculuğu için belirlenen hareket saatinden geç gelen Suat Mutlu’ya birer maç başı alacakları oranında para cezası kesildi.Yapılan toplantılarda futbolcular; ligdeki olumsuz tablodan dolayı taraftarlardan özür dileyerek yarın kendi sahalarında yapacakları Gaziosmanpaşa maçını kazanarak çıkışa geçme sözü verdi.Alınan sonuçların takımın kalitesine yakışmadığını vurgulayan yönetim,takıma hem uyarılarda bulundu, hem de çıkışa geçeceğine olan güvenini dile getirdi.Yapılan açıklamada,”Puan cetvelindeki yerimiz kulübümüzün hedefleri ile bağdaşmamaktadır. Bu durum taraftarlarımızın beklentilerine cevap vermemekte olup futbolcu kadromuzun kalitesi ile de ters düşmektedir.. Bu olumsuz tabloyu olumlu hale getirmenin yolu geçmişten ders çıkarıp daha fazla mücadele etmek,daha fazla kenetlenmektir. Takımımızın bu kapasitesi vardır. Takımımızın gerçek kapasitesini sahaya yansıtması halinde en kısa zamanda hak ettiği yere geleceğine olan inancımız tamdır” denildi.



Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER