DİYARBEKİRSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

3.Lig 2.Grup’ta kendi sahasında Derincespor’u 5-1 gibi farklı sonuçla devirerek çıkışını sürdüren Diyarbekirspor’da büyük sevinç yaşanıyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ
 Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.Altunsoy,”Bizim iki dezavantajımız var. Cezamızdan dolayı kendi sahamızda seyirci ile buluşamıyoruz ve puan olarak rakiplerin gerisinde olduğumuz için tüm maçlara mutlak galibiyet için çıkıyoruz. Bu da bazen aleyhimize olabiliyor. Seyirci desteği ile oynamanın avantajı farklıdır.  Derincespor maçı bizim için çok önemliydi. İyi başladık, goller bulduk ve baştan sona kadar iyi oynadık. Farklı galibiyeti, yüreği bizimle olan ancak cezadan dolayı tribüne gelemeyen taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Takımımız bunun devamını getirecek. “ diyerek maçın analizini yaptıktan sonra Ali Asım Balkaya’ya yüklendi.

‘O SÖZLERİ HAK ETMEDİK’
Altunsoy,maçtan önce Diyarbakır kenti ve Diyarbekirspor hakkında olumsuz açıklamalar yapan Derincespor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya’ya da tepki gösterdi. Altunsoy,”Diyarbakır medeniyetler,sahabeler ve kültürler kentidir. Buraya edebi ile gelen herkes baş üstünde tutulur. Maçtan önce yönetimimiz kendilerini ziyaret ederek ikramlarda bulundu. Geçen sezon buradan puanla ayrılmışlar ,hiçbir şey olmamış ve bu maç da seyircisiz. O açıklamaları hocamıza yakıştıramadım. Ben de onun açıklamalarının çıktısını alarak soyunma odasına astım ve futbolculardan bunu dikkate alarak oynamalarını istedim. Futbolun içinde olan bizler sözlerimize dikkat etmeliyiz. Sanırım bu galibiyetten  sonra kentimiz ve takımımızın hak etmediği o sözlerin altında ezilmiştir” dedi.

FUTBOLCULARIN TARAFTAR ÖZLEMİ
Başkan Vekili Cemal Doğrul,önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Futbolculardan Mehmet Özdıraz ve Serdar Cansu ise haklı bir galibiyet almanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek seyircili maçları özlemle beklediklerini dile getirdiler. Özdıraz ve Cansu,”Bir takım için taraftarın önemi çok fazladır. Bizim taraftarımızın coşkusu ise bir başka güzel. Onların önünde kazanmak ve onlarla paylaşmak kadar güzel bir duygu olamaz. Az kaldı,hasret iki maç sonra bitecek. Taraftarlarımızla berabere her şey daha güzel olacak” dediler.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER