DİYARBEKİRSPOR’DA GÖZLER PAZAR GÜNÜNE ÇEVRİLDİ…

Spor Toto 3.lig 2 gurubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor’da gözler 31 Ocak Pazar günü oynanacak Kahramanmaraş Belediyespor maçına çevrilmiş durumda. Bu maçla ilgili idmanlar yoğun bir tempoda sürdürülüyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA GÖZLER PAZAR GÜNÜNE ÇEVRİLDİ…
 Diyarbekirspor’da olduğu gibi Diyarbakır’da tüm dikkatler Pazar günü Atatürk Stadında oynanacak olan Kahramanmaraş Belediyespor karşılaşmasına çevrildi.

Teknik Direktör Namık Altunsoy, nezaretinde yapılan idman koşu kültür fizik hareketleriyle başladı.Teknik Taktik ağırlıklı yarım saha çift kale maçın ardından, kaleciler özel çalıştırıldı.
Teknik Direktör Namık Altunsoy,yaptığı açıklamada, “ tüm oynayacağımız maçlar gibi bu maçımızda bizim açımızdan fazlasıyla çok önemlidir. Geçen haftayı bay geçirmememize karşın idmanlarımızı aksatmadık. Bu maçta rakibimiz kim olursa olsun karşısına galibiyet yani 3 puanı almak için çıkacağız. Başka hiçbir alternatifmiz yoktur olamazda. Bende futbolcularımda durumumuzun bilincindeyiz. Diyarbekirspor olarak hedefi belli olan bir takımız. Cuma günü öğleden sonraya kadar tüm antremanlarımızda tek parolamız galibiyettir.Futbolcularımızı tesislerimizde maç saatine kadar kampa alacağız. Onları moral ve motivasyon yönünden en yüksek seviye getireceğiz “ dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER