DİYARBEKİRSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER

Ligin ilk yarısını 32 puanla 3.sırada tamamlayarak şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya taşıyan Diyarbekirspor’da gözler değerlendirme toplantısına çevrildi. Yönetim ve teknik heyet hafta sonunda İstanbul’da bir araya gelerek hem ilk yarının değerlendirmesini yapacak, hem de ikinci yarıda hedefe ulaşılması için alınması gereken kararları ele alacak.

DİYARBEKİRSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER
 Teknik heyet, takımdan gönderilmesini istediği oyuncular ve yapılmasını istediği transferlerle ilgili rapor sunacak. Bu rapor doğrultusunda düğmeye basılarak önce takımdan gönderilecek isimlerle ilgili işlemler yapılacak,ardında transfer çalışmaları için harekete geçilecek.
Teknik heyetin, takımın yapısını bozmak istemediği ve nokta olmak şartı ile  en fazla 2-3 transfer yapılacağı kaydedildi.

MAÇ BAŞI ALACAKLARI ÖDENDİ
Diyarbekirspor’da biriken maç başı alacakları için futbolculara 8’er maç başı ücreti ödemesi yapılması tatile çıkan futbolcuların yüzünü güldürdü. Kalan maç başı alacakları için ikinci yarı başlamadan önce bir ödeme daha yapılacağı kaydedildi.
Tatile çıkan futbolcular, 23 Aralık’ta Antalya’da toplanarak iki etap halinde yapılacak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

İKİNCİ YARIYA PAYAS’TA BAŞLAYACAK
 14 Ocak’a kadar Antalya’da çalışacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,daha sonra Antalya’dan karayolu ile Hatay’ın Payas ilçesine geçecek. 10 Ocak’ta başlayacak ikinci yarının ilk haftasında Diyarbakır’da oynaması gereken Etimesgut Belediyespor maçı rakip takımın aynı tarihte kupa maçı olması nedeniyle ertelenen Diyarbekirspor, bu yüzden ikinci yarıya 17 Ocak’ta deplasmanda yapacağı Payasspor maçı ile başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2015, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER