DİYARBEKİRSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 12 puan toplayan Diyarbekirspor,lider Afjet Afyonspor’un 10 puan gerisinde yer alarak şampiyonluk şansını zora sokarken,Play-Off potasında da rahat değil. Diyarbekirspor,6.sıradaki Bayrampaşa’nın sadece 4 puan önünde yer alıyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA HEDEF GALİBİYET
 Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 12 puan toplayan Diyarbekirspor,lider Afjet Afyonspor’un 10 puan gerisinde yer alarak şampiyonluk şansını zora sokarken,Play-Off potasında da rahat değil. Diyarbekirspor,6.sıradaki Bayrampaşa’nın sadece 4 puan önünde yer alıyor. Yeşil-Kırmızılı takım,kalan 11 haftada bir yandan maçlarını kazanıp Afyon’un kaybetmesini beklerken,Play-Off’a kalmak için de puanlara ihtiyacı var. Yeşil-Kırmızılı kafile,yarın uçakla İzmir’e,oradan da karayolu ile Bergama ilçesine geçecek.

 

ALT SIRALARDAKİ TAKIMLAR CAN YAKTI

 

Bu sezon alt sıralarda yer alan takımlardan Orduspor,Sultanbeyli Belediyespor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’la berabere kalan,12 Bingölspor ve Maltepespor’a da yenilerek şampiyonluk yarışında bu şekilde 12 puan kaybeden Diyarbekirspor,Pazar günü yine kümede kalma hedefi olan bir takıma konuk olacak. Rakip Bergama Belediyespor ateş hattı içinde yer alıyor. Teknik Direktör Ahmet Duman,maçın zor geçmeye aday olduğunu ifade ederek futbolculardan iyi motive olmalarını ve yüksek mücadele gücü göstermelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER