DİYARBEKİRSPOR’DA HEDEF İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLAMAK.

Diyarbekirspor’da gözler ve dikkatler hafta sonu deplasmanda oynanacak Payasspor maçına çevrildi.

DİYARBEKİRSPOR’DA HEDEF İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLAMAK.
 10 Ocak’ta kendi sahasında oynaması gereken Etimesgut Belediyespor maçı rakip takımın kupa maçları nedeniyle 23 Mart Çarşamba gününe ertelenince Antalya kampını uzatan Diyarbekirspor, 17 Ocak Pazar günü deplasmanda yapacağı Payasspor maçının havasına girmeye başladı.

Günde tek idmanla ikinci yarıdaki ilk maçına hazırlanan Yeşil-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı yok,moraller yüksek. Yarın çalışmalarını tamamlayacak olan kafile, Cuma sabahı karayolu ile Antalya’dan Hatay’ın Payas ilçesine geçecek. 
‘İKİNCİ YARIDA HER MAÇ ÖNEMLİ’
Diyarbekirspor, düşme hattında yer alan ve devre arasında kadrosuna önemli takviyeler yapan Payasspor’u yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyor. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerinin altını çizen teknik direktör Namık Altunsoy,takımın 3 puan için çok istekli olduğunu söyledi. Altunsoy,”Kampımız iyi geçti. Uyum içinde çalıştık. Hepimiz maçların başlamasını bekliyoruz. Önemli bir rakiple oynayacağız. Payasspor kadrosunu güçlendirdi. Geçen haftayı bay geçirdiler ve onların da ilk maçı olacak. 

‘3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ’
Liglerin ikinci yarıları ilk yarılara benzemez.Herkes hedefine ulaşmak için son şansını iyi kullanmak ister ve buna ulaşmak için tüm imkanlarını kullanır. Her takımın bir iddiası var. Grubumuz bu anlamda hem zorlu hem de iyi. İyi tarafı tüm takımların iddiasının olması. Her kulvarda yarış sonuna kadar devam edecek gibi. Bizim hedefimiz üst lige çıkmak.
İnşallah 3 puanla başlayıp yarışta ne kadar iddialı olduğumuzu göstereceğiz.Bunun için umutlu ve kararlıyız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER