DİYARBEKİRSPOR’DA İDMAN İPTAL

3.Lig 2.Grup’ta ligdeki 8.maçına yarın Trabzon’da çıkacak olan Diyarbekirspor’da, Ofspor karşılaşması öncesindeki son idman iptal edildi. Ankara’daki katliam nedeniyle lige verilen arayı çalışarak değerlendiren Yeşil-Kırmızılı takımda teknik heyet, dün yapılması gereken idmanı iptal etti

DİYARBEKİRSPOR’DA İDMAN İPTAL
 3.Lig 2.Grup’ta ligdeki 8.maçına yarın Trabzon’da çıkacak olan Diyarbekirspor’da, Ofspor karşılaşması öncesindeki son idman iptal edildi. Ankara’daki katliam nedeniyle lige verilen arayı çalışarak değerlendiren Yeşil-Kırmızılı takımda teknik heyet, dün yapılması gereken idmanı iptal etti. Takımın yorgun olmasını dikkate alarak bu kararı veren teknik heyetin talebi üzerine takım, Cuma namazından sonra kentte gezi turuna çıktı. Hem dinlenen hem de gezerek moral depolayan ve stres atan futbolcular bu uygulamadan memnun kaldı.

3 PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Diyarbekirspor ,bu sabah Ankara aktarmalı uçak seferi ile Trabzon’a uçacak. Kent merkezindeki bir otelde kamp yapacak olan kafile yarın maçtan önce maçın oynanacağı  Of ilçesine geçecek. Dün akşam Diyarbakır’dan yola çıkan kulüp otobüsü ,kafileyi maçtan sonra Diyarbakır’a getirecek. 4.deplasman maçında 2.galibiyetini almayı hedefleyen Diyarbekirspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

TAKIMA PRİM DAĞITILDI

Öte yandan iki hafta önce 3-2 kazanılan Gaziosmanpaşa maçının primleri ödendi. Kulüpten yapılan açıklamada, takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğuna dikkat çekildi. Açıklamada,”Geçen hafta yapılan ödeme ile kulübümüzün cüzi rakamlar dışında  futbolculara ve teknik heyete peşinat ve transfer taksidi borcu kalmamıştır. Ayrıca dün de Gaziosmanpaşa galibiyeti primleri ödenerek Ofspor maçı öncesinde bir başka moral takviyesi yapılmıştır. Hedefimiz bu önemli maçtan 3 puanla dönerek zirve yarışında iddialı hale gelmektir. Bu doğrultuda takımımıza olan inancımız tamdır.” ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER