DİYARBEKİRSPOR’DA İZİNLER SONA ERİYOR

Mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup’ta bu haftayı geçirecek olan Diyarbekirspor’da futbolculara verilen 3 günlük izin yarın sona erecek. Geçen hafta 2-0 kazanılan Payasspor maçından sonra izne ayrılan futbolcular ve teknik heyet yarın toplanacak. 4.hafta maçında 13 Eylül Pazar günü deplasmanda K.Maraş Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, bu maçın hazırlıklarına başlayacak.

DİYARBEKİRSPOR’DA İZİNLER SONA ERİYOR
 Mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup’ta bu haftayı geçirecek olan Diyarbekirspor’da futbolculara verilen 3 günlük izin yarın  sona erecek. Geçen hafta 2-0 kazanılan Payasspor maçından sonra izne ayrılan futbolcular ve teknik heyet yarın  toplanacak. 4.hafta maçında 13 Eylül Pazar günü deplasmanda K.Maraş Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, bu maçın hazırlıklarına başlayacak.

‘ARADA İYİ ÇALIŞACAĞIZ’

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı, bay geçirecekleri haftayı iyi çalışarak değerlendirmek istediklerini söyledi. Demirkanlı,”Bay haftası bizim için iyi oldu diyebilirim. Bu arayı çok çalışarak ve eksiklerimizi gidererek değerlendirmek istiyoruz. Ligin başı olmasından kaynaklanan eksiklerimiz var. Maç oynadıkça daha iyi hale geleceğiz. Maraş deplasmanına 3 puan hedefiyle hazırlanacağız.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER