Diyarbekirspor'da Kamp Çalışmaları Sürüyor

Spor Toto 3. lig takımlarından Diyarbekirspor'da, 2016–2017 sezonu için gerçekleştireceği hazırlık kampı programı ile iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor

Diyarbekirspor'da Kamp Çalışmaları Sürüyor
 Diyarbekirspor'dan yapılan yazılı açıklamada kamp çalışmaları, iç ve dış transferlerle ilgili açıklamalarda bulunuldu.
Futbol Federasyonu, Diyarbekirspor'un da mücadele edeceği Spor Toto 3.Lig'de 2016-2017 sezonunu 4 Eylül'de başlatmayı planladığı belirtilen açıklamada, "Ancak bu konuda kesinleşen bir tarih tarafımıza iletilmemiştir. Kulübümüz taslak olarak kamp çalışmalarına 14-15 Temmuz tarihlerinde başlamayı planlamaktadır. İki etaplı kamp çalışması ile sezona hazırlanacağız. Kamp yeri için farklı seçenekler üzerinde duruyoruz. Teknik heyetimiz bu konuda gerekli inceleme ve araştırmaları sürdürmektedir. Kamp yeri ve tarihini en kısa zamanda netleştirerek kamuoyu ile paylaşacağız" denildi.


"Transfer Görüşmelerine Başlıyoruz"

Diyarbekirspor Kulübü'nün transfer çalışmalarını Onursal Başkan Feyzi İlhanlı'nın koordinesinde Sportif Direktörü Numan Polat ve teknik heyetin bilgi paylaşımı dahilinde yapılacağı kaydedilen açıklamada şöyle dendi:

Kalacaklar ve Gönderilecekler Belirlendi

"İç transferde takımda kalması istenen oyuncular ve takımdan yolların ayrılması istenen oyuncular teknik heyet tarafından belirlendi. Takımda kalması istenen oyuncularla görüşmelere, birkaç gün içinde bu oyuncular İstanbul'da kurulacak transfer görüşmelerine çağrılarak başlanacak. Takımda kalan oyuncular ve gidecek oyuncular kamuoyu ile paylaşılacak"

İç transfer çalışmaları tamamlandıktan sonra dış transfer görüşmelerine başlanacağı belirtilirken, bu konuda gerekli ön görüşmelerin de sürdürüldüğü ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER