DİYARBEKİRSPOR’DA KAPTAN ERHAN SAKATLANDI

Sakaryaspor maçında sakatlanan Diyarbekirspor’un kaptanı Erhan Kurt korkuttu.

DİYARBEKİRSPOR’DA KAPTAN ERHAN SAKATLANDI
 Sakaryaspor maçında sakatlanan Diyarbekirspor’un kaptanı  Erhan Kurt korkuttu. Maçın sonlarına doğru bir ikili mücadelede sakatlanan ve yerini İbrahim’e bırakan tecrübeli futbolcunun durumu çekilen MR sonunda belli olacak. Erhan’ın yan çapraz bağlarındaki sakatlığın ciddi olmasından endişe ediliyor. Aynı zamanda sarı kart cezalısı durumuna düşen Erhan,Çarşamba günü Manisa Büyükşehir Belediyespor’la yapılacak maçta forma giyemeyecek.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYOR
Bu arada Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayan Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Umut Aslan’ın da takımdaki yerini almayacağı kaydedildi.
Yeşil-Kırmızılı kulüp, hafta içi olmasına rağmen taraftarlardan ilgi ve destek bekliyor. Kulüpten yapılan açıklamada,”Son 8 maçında 18 puan toplayan ve bu süreçte yenilmeyen takımımız 4 gün içinde iki önemli maça çıkacak. Önce Çarşamba günü sahamızda Manisa Büyükşehir Belediyespor,sonra Pazar günü deplasmanda Kemerspor’la karşılaşacağız.

‘MANİSA’NIN KONUMU ALDATMASIN’
 Ligin ilk yarısında kalan 5 maçımızda bizim gibi şampiyonluk hedefi olan takımlarla karşılaşacağız. Hepsine final gözüyle yaklaşıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un puan cetvelindeki yerine aldanmıyoruz. Büyük hedeflerle kurulan ancak şu ana kadar istediği sonuçları alamayan bir takım.İki takım için de zor ve önemli maç olacak. Kendi sahamızda kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu önemli maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. “ ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER