DİYARBEKİRSPOR’DA MAÇ YOK AMA DURMAK YOK….

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor’un bu hafta maçı yok ama antremanlar yoğun bir tempoda sürdürülüyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA  MAÇ YOK AMA DURMAK YOK….
Yeşil – Kırmızılılar, gelecek hafta sonu yani ligi 4 haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Buyükşehir Belediyespor ile gelecek hafta sonu oynacağı karşılaşmasının antremanlarını Teknik Direktör Bülent Demirkanlı, nezaretinde sürdürüyor.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular,kendi tesislerinde yaptıkları idmanda koşu ve ısınma hareketleri sonrasında , teknik , taktik ile duran toplarla ceza atışları yaptılar. Teknik Teknik Direktör Bülent Demirkanlı yaptığı açıklamada,haftayı bay geçirmemize karşın, çalışmalarımızı her gün sürdürüyoruz. Kadromuzda sakat yok iki futbolcumuz yani Tunç ile Ceyhun
un dışında cezalımız yok.Geniş bir kadroya sahibiz,hiçbir sorunumuz yok ve hedefimize ulaşmak için büyük uğraş vereceğiz ve mücadelemizden yılmayacağız. Diyarbakır’lıların 47 yıllık maziye sahip takımının artık üst liglere tırmanma vakti gelmiştir. Geçen haftaki maçımızı unuttuk, şimdi hedefimizde gelecek hafta oynayacağımız maçı düşünüyoruz,tek düşüncemiz o başarı çizgisini yakalayıp yolumuzdan dönmemektir dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER