DİYARBEKİRSPOR’DA MANİSA ALARMI

Spor Toto 3.Lig 2.gurup takımlarından Diyarbekirspor’da Çarşamba günü sahasında oynayacağı Manisa Belediyespor karşılaşması için olaganüstü hal ilan edildi. Yeşil – Kırmızılı takımda parola galibiyet olarak belirlendi.

DİYARBEKİRSPOR’DA  MANİSA ALARMI
 Spor Toto 3.Lig 2.gurup takımlarından Diyarbekirspor’da Çarşamba günü  sahasında oynayacağı Manisa Belediyespor karşılaşması için olaganüstü hal ilan edildi. Yeşil – Kırmızılı takımda parola galibiyet olarak belirlendi.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Sakaryaspor beraberliğiyle tamamlayan Diyarbekirspor’da gözler, dikkatler Çarşamba günü oynanacak  Manisa Buyükşehir  Belediyespor maçına çevrildi. Teknik Direktör Namık Altunsoy,her yönümüzle bu maçımıza odaklandık. İdman olarak Pazartesi ve Salı günü hafif  çalışmalar yaptık diyerek, “ Diyarbekirspor olarak maç eksiğimizi tamamlayıp puanımızı 25’şe çıkartmak tek hedefimizdir. Takımımızda en ufak bir olumsuzluk yok. Ben inanıyorum futbolcularıma sahadan 3 puanı alarak ayrılacaklarına. Biz hedefi belli olan takımız üst sıralara çıkmak puan farklarını kapatabilmektir. Tüm Diyarbakır kenti bunu istiyor artık üst lige terfi etmeliyiz. Tüm taraftarlarımızı 18 Kasım Çarşamba günü saat 13 .00’te takımlarını desteklemek için Atatürk stadına davet ediyorum. Bizim için her maç önemlidir. Önümüzdeki engelide rahatlıkla geçeceğimize inanıyorum “ şeklinde konuştu




Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER