DİYARBEKİRSPOR’DA MANİSA GALİBİYETİ PRİMLERİ ÖDENDİ

Pazar günü deplasmanda Kemerspor 2003’le karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor’da zirve yarışı için önem taşıyan maç öncesinde primlerin ödenmesi,son haftalardaki başarılı sonuçlardan dolayı yüksek olan morallerin biraz daha artmasına neden oldu.

DİYARBEKİRSPOR’DA MANİSA GALİBİYETİ PRİMLERİ ÖDENDİ
 Pazar günü deplasmanda Kemerspor 2003’le karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor’da  zirve yarışı için önem taşıyan maç öncesinde primlerin ödenmesi,son haftalardaki başarılı sonuçlardan dolayı yüksek olan morallerin biraz daha artmasına neden oldu.

Teknik Direktör Namık Altunsoy, 1-0 kazandıkları Manisa Büyükşehir Belediyespor maçından bir gün sonra prim ödemesi yapan Onursal Başkan Feyzi İlhanlı’ya teşekkür etti. Altunsoy,”Başkan büyük emek veriyor,bu inkar edilmez. Kazandığımız maçlardan hemen sonra primleri ödeyerek maddi anlamda özveri gösteriyor. Oyuncularımız da 9 haftadır yenilmeyerek sahada gerekeni yapıyor. Kemerspor maçında da hedefimiz 3 puan almak olacak” dedi.
KAFİLE YARIN YOLA ÇIKACAK
Bugün yaptığı idmanla Kemerspor 2003 maçı hazırlıklarını tamamlayan Diyarbekirspor, bugün yola çıkacak. Sabah uçağı ile Antalya’ya uçacak olan kafile,Antalya merkezinden Kemer ilçesine karayolu ile geçerek Limak Limra Otel’de maç saatini beklemeye başlayacak. Son idmanda sakatlanan Mustafa Kuru ile Sakarya’da sakatlanan kaptan Erhan’ın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Gökhan Çakır’ın Kemerspor maçında takımda yer almayacağı kaydedildi.
Galibiyete şartlanan Yeşil-Kırmızılı takımın futbolcuları, zorlu maçtan 3 puanla dönerek lidere bir adım daha yaklaşacaklarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER