DİYARBEKİRSPOR’DA ÖNEMLİ OLAN GÜÇLÜ ARKADAŞLIK BAĞI OLAN TAKIM GÖRÜNTÜSÜ

Spor toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor Kocaeli Kartepede Teknik Tirektör Taner Öcal nezaretinde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA ÖNEMLİ OLAN GÜÇLÜ ARKADAŞLIK BAĞI OLAN TAKIM GÖRÜNTÜSÜ
 Spor toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor Kocaeli Kartepede Teknik  Tirektör Taner Öcal nezaretinde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Uzun yıllar Futbol Federasyonu bünyesinde eğitime yönelik çalışmalarda görev yapan ve aynı zamanda akademisyen olan teknik direktör Taner Öcal, Kocaeli Kartepe'de devam eden kamp çalışmalarında eğitime dayalı metotlar üzerinde duruyor.Aynı zamanda çeşitli alanlarda uzmanlığa sahip yardımcı antrenörlerden oluşan teknik ekibi ile beraber günde çift idman yaptıran Öcal, sabah fizik ve kondisyon akşam ise teknik/taktik ağırlıklı idmanlar yaptırırken takımdaşlık ve arkadaşlık duygusunu ön plana çıkaracak psikolojik ve motivasyon artırıcı eğitim çalışmalarına da yer veriyor.Öcal, "Ne bizlerin ne sizlerin ismi ve kariyeri önemli değil.Önemli olan birlikte hareket eden, birlikte mücadele eden ve aynı hedefe odaklanarak bunun için savaşan takım görüntüsüne ulaşmaktır.Bizi rakiplerimizden farklı kılan olay bu olmalıdır" diyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER