DİYARBEKİRSPOR’DA PAROLA BAŞARILI SONUÇLAR

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Pazar günü deplasmanda oynayaacğı Ofspor maçının idmanlarını yoğnu bir tempoda sürdürürken, Teknik Direktör Kenan Altınsoy, “ Lig sonuna kadar parolamız oynadığımız tüm maçlarda başarılı sonuçlar alabilmektir “ dedi.

DİYARBEKİRSPOR’DA PAROLA BAŞARILI SONUÇLAR
 Spor  Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Pazar günü deplasmanda oynayaacğı Ofspor maçının idmanlarını yoğnu bir tempoda sürdürürken, Teknik Direktör Kenan Altınsoy, “ Lig sonuna kadar parolamız oynadığımız tüm maçlarda başarılı sonuçlar alabilmektir “ dedi.

Hafta başından beri sürdürdüğü idmanlarında teknik, taktik ve gol çalışan Diyarbekirspor’da idmanlar Cuma günü öğleden sonra tamamlanacak. Yeşil – kırmızılı kafile Cumartesi günü Diyarbakır’dan ayrılacak. Teknik  Direktör Namık Altınsoy yaptığı açıklamada, “ Diyarbakırspor  olarak hedefimizi çizmişiz. İyi bir çizgi yakalamışız bunu devam ettirmede kararlıyız. Çünki Diyarbekirspor taraftarları artık takımların üst  liglerde görmek istiyorlar. Bizde  bunu gerçekleştirmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk ve koyacağız. Geçen hafta yapmadık ama tempomuzu düşürmeden çalıştık. Cuma gününe kadarda hiç durmayacağız, Biz olan beklentilere olumlu cevap vermek istiyoruz. Diyarbekirspor eski olumlu, başarılı günlerine dönmelidir. 2 Milyon nufüslü kenttede bu yakışır “ dedi


Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER