DİYARBEKİRSPOR’DA PRİM DOPİNGİ

Son 4 maçında 10 puan toplayarak zirve yarışında iddialı hale gelen Diyarbekirspor’da Cuma günü deplasmanda oynanacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı öncesinde takıma prim dopingi yapıldı.

DİYARBEKİRSPOR’DA PRİM DOPİNGİ
 Sancaktepe Belediyespor galibiyetinin primlerini ödenirken,Bodrum deplasmanında galibiyetle dönülmesi halinde takıma çift prim ödemesi yapılması kararı alındı.

Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,Onursal Başkan ve kulübün sponsoru Feyzi İlhanlı dışında gelir kaynağı olmadığı halde takıma maddi sorun yaşatılmadığına dikkat çekildi.

‘TAKIMIMIZA BORCUMUZ YOK’

Açıklamada,”Son 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan takımımızda moraller yüksek. Takımımız başarılı çıkışını Bodrum deplasmanında da sürdürmeyi amaçlamaktadır.Yönetimimizin takımımıza olan güveni sonsuzdur. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın takımımızı en kısa zamanda zirveye taşıyacağına inanmaktayız. Kulübümüzün en büyük destekçisi olan sayın Feyzi İlhanlı,kulübümüze maddi sorun yaşatmamak adına fedakarlık yapmaya devam etmektedir. Deplasmanda kazandığımız Sancaktepe Belediyespor maçının primleri ödenmiş olup, kulübümüzün takımımıza borcu bulunmamaktadır. Başarılı sonuçlar geldikçe takımımızı ödüllendirmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER