DİYARBEKİRSPOR’DA SUAT. ALP, ALİ İHSAN. SERCAN, EMRAH YOLCU

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’dan ligin ikinci yarısı başlamadan 5 futbolcu yollarını ayırıyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA SUAT. ALP, ALİ İHSAN. SERCAN, EMRAH  YOLCU
 Diyarbekirspor’dan yapılan açıklamada: Takımdan ayrılmak istediklerini yönetime ve teknik heyete ileten futbolcularımızdan Suat Mutlu, Alp Ertunga Çakıroğlu, Ali İhsan Özkonca,Sercan Özdem ve Emrah Yollu'dan kulüp bulmalarını istedik. Kulüp bulmaları halinde bu futbolculara bonservis bedeli konusunda gerekli kolaylığı sağlayacağız.
GÜLE GÜLE GÜZEL YÜREKLİ İNSAN. BİZ DE SENİ UNUTMAYACAĞIZ

İlk yarının tamamlanmasına bir hafta kala teknik heyete gelerek,”Takımda forma şansı bulamıyorum. Sizler de haklısınız çünkü benden daha iyi performans sergileyen arkadaşlarım var. Bu yüzden ayrılmak ve oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum” diyen Alp Ertunga Çakıroğlu son maçı olduğunu bildiği halde örnek bir tutum sergiledi. Adliyespor karşısında oyuna sonradan giren Alp Ertunga, attığı golle 3 puan kazandırarak Diyarbekirspor’muza veda etti.
Helalık İsteyerek Ayrıldı

İstanbul’da Onursal Başkan Feyzi İlhanlı ile görüşen genç futbolcu helallık isteyerek takımdan ayrıldı. İlhanlı da ayrılma kararı aldığı halde tam bir profesyonellik örneği sergileyerek sahaya çıkıp elinden geleni yapan ve takıma 3 puan kazandıran golü kaydeden Alp Ertunga’ya teşekkür ederek,bundan sonraki yaşantısında başarı diledi.
‘Diyarbakır’ı Unutmayacağım’
Genç futbolcu ise,”İnşallah bu golüm sezon sonunda takımın şampiyon olmasında pay sahibi olur. Diyarbakır’ı çok sevdim. Burada kısa süreliğine de olsa güzel anılarım oluştu. Futbolda bunlar var. Yaşım genç ve sürekli forma giyebileceğim bir takıma gitmek istedim. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Diyarbakır’ı hiç unutmayacağım” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER