DİYARBEKİRSPOR’DA TARAFTAR COŞKUSU

26 Ağustos’ta başlayacak yeni sezonda 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Diyarbekirspor’un kentteki ilk idmanı renkli görüntülere sahne oldu.

DİYARBEKİRSPOR’DA TARAFTAR COŞKUSU
 26 Ağustos’ta başlayacak yeni sezonda 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Diyarbekirspor’un kentteki ilk idmanı renkli görüntülere sahne oldu. Azrailler Grubu önderliğindeki taraftarlar,Büyükşehir Belediyesi’ne ait ücretsiz otobüslerle Seyrantepe tesislerine gelerek takımı bağrına bastı.

Futbolcular ve teknik heyetle görüşerek şampiyonluk için beklentilerini dile getiren ve bu yolda tam destek vereceklerini belirten taraftarlar,bir süre futbolcularla beraber tezahüratlar
yaptı.

COŞKULU TEZAHÜRATLAR

Daha sonra meşale yakarak tribüne geçen taraftarlar,şarkılar ve marşlar eşliğinde tezahüratlar yaparak maç havası yaşattı. Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarların bu tutumu futbolcuları memnun etti ve olumlu hava yarattı.

Bu arada takım sahaya çıkmadan önce kurban kesildi. Şampiyonluk için dualar edildi,sakatlık ve şanssızlıklardan uzak durulması temennisinde bulunuldu.
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER