DİYARBEKİRSPOR’DA TARAFTAR ÖZLEMİ BİTİYOR

Kendi sahasındaki son seyircili maçını 18 Mayıs 2015’te Denizli Büyükşehir Belediyespor’la yapan ve bu maçta çıkan olaylar nedeniyle 5 maç ceza alan 3.Lig 2.Grup ekibi Diyarbekirspor’da 6 aylık özlem yarın sona erecek. 5 seyircisiz maçta 4 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 12 puan toplayan Diyarbekirspor,seyircili ilk maçında Zara Belediyespor’la karşılaşacak. Tek hedef;ligde 4 puanla son sırada bulunan ve deplasmanda hiç puan alamayan Sivas temsilcisini yenerek zirve yürüyüşüne devam etmek.

DİYARBEKİRSPOR’DA TARAFTAR ÖZLEMİ BİTİYOR
 Kendi  sahasındaki son seyircili maçını 18 Mayıs 2015’te Denizli Büyükşehir Belediyespor’la yapan ve bu maçta çıkan olaylar nedeniyle 5 maç ceza alan 3.Lig 2.Grup ekibi Diyarbekirspor’da 6 aylık özlem yarın  sona erecek. 5 seyircisiz maçta 4 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 12 puan toplayan Diyarbekirspor,seyircili ilk maçında Zara Belediyespor’la karşılaşacak. Tek hedef;ligde 4 puanla son sırada bulunan ve deplasmanda hiç puan alamayan Sivas temsilcisini yenerek zirve yürüyüşüne devam etmek.
ÖNEMLİ OYUNCULAR KART CEZALISI
Son 6 maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayan Diyarbekirspor’da kırmızı kart cezalıları Tunç ve Mert ile sarı kart cezalısı Fahrettin’in yanı sıra sakatlığı bulunan Barış’ın kadroda yer almayacağı ifade edildi. Kart cezalısı 3 futbolcu da cezalarını bugün tamamlayacak. Teknik heyetin cezalı Fahrettin’in yerine savunmada İbrahim’e,forvette de Alp Ertunga veya Suat’a yer vereceği öğrenildi.

BİLETLER MAÇTAN ÖNCE SATILACAK
Uzun bir aradan sonra seyircili oynanacak maçın biletleri maçtan önce Atatürk Stadı gişelerinde satışa sunulacak. Bilet fiyatları ;maraton 5 TL,kapalı 10 TL ve numaralı 15 TL olarak açıklanmıştı. Karşılaşmayı Düzce bölgesi hakemi Cihan Aydın yönetecek. Maçtan önce yaşları 5 ile 12 arasında değişen 25 futbolcu Diyarbekirspor forması giyerek iki takım futbolcuları ile beraber sahaya çıkacak.  
Atatürk Stadı’ndaki maçın başlama saati 13.00.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER