DİYARBEKİRSPOR’DA YENİ HEDEF YOMRASPOR

4 gün içinde oynadığı iki maçı kazanarak çıkışa geçen Diyarbekirspor’u bu defa Pazar günü oynayacağı Yomraspor karşılaşmasının heyecanı sardı.

DİYARBEKİRSPOR’DA YENİ HEDEF YOMRASPOR
 4 gün içinde oynadığı iki maçı kazanarak çıkışa geçen Diyarbekirspor’u bu defa Pazar günü oynayacağı Yomraspor karşılaşmasının heyecanı sardı. Geçen sezondan kalma cezasından dolayı bu maçı da seyircisiz oynayacak olan Diyarbekirspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, kulübe ait idman sahası bakımda olduğu için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Seyrantepe tesislerinde yapılan idmanda futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi.

EL TOPU MAÇINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Arka arkaya alınan galibiyetler takıma moral aşılarken,teknik heyet takımı iki gruba ayırarak yarım sahada el topu maçı yaptırdı. Renkli görüntülerin yaşandığı el topu maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Futbolcular hem idman yaptı,hem de eğlendi. Çalışmayı kenarda izleyen Teknik Direktör Namık Altunsoy, başarılı hareketleri alkışlayarak futbolcuların motivasyonunu artırmaya çalıştı. Diyarbekirspor, bugün yapacağı ter idmanından sonra maç saatini beklemeye başlayacak
Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER