DİYARBEKİRSPOR’DAN ADANA DEMİRSPOR’A TEŞEKKÜR,ADANASPOR’A TEPKİ

Diyarbekirspor, kupa maçı için gittiği Adana’da kendi tesislerini ve otobüsünü tahsis eden Adana Demirspor’a teşekkür etti.

DİYARBEKİRSPOR’DAN ADANA DEMİRSPOR’A TEŞEKKÜR,ADANASPOR’A TEPKİ
 Yapılan açıklamada,”Kulübümüz Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda oynadığı Adanaspor A.Ş maçı için gittiği Adana’da kardeş Adana Demirspor’un yakın ilgisi ile karşılaşmıştır. Adana Demirspor kulübü, idman yapmamız için kendi tesislerini tahsis edip ayrıca otobüsünü kafilemizin kullanımına vermiştir. Dostane tutumundan dolayı Adana Demirspor yönetimine ve tüm mensuplarına teşekkür ediyoruz” denildi.
‘FEDERASYON CAYDIRICI ÖNLEMLER ALMALI’
Yeşil-Kırmızılı kulüp, maçta siyasi slogan atan Adanaspor’lou taraftarların tutumunu ise kınayarak Futbol Federasyonu’nu göreve çağırdı. Açıklamada,”Adanaspor taraftarlarının işi spor mecrasından çıkarıp siyasete ve ırkçılığa dönüştürme tutumlarını ise şiddetle kınıyoruz. Spor sahalarına yakışmayan,toplumu ayrıştıran bu ahlak dışı, çirkin ve ırkçı yaklaşım karşısında Futbol Federasyonu’nu caydırıcı önlemler almaya davet ediyoruz. Kulübümüze ve bölge kulüplerimize yönelik bu tutumun bugüne kadar cezasız bırakılması bu hastalıklı zihniyete sahip zihniyeti cesaretlendirmiştir.  Defaatle ifade ettiğimiz gibi spor sahaları siyaset arenası değildir, siyaset yapmak istiyorsanız siyasi partilere gidin. Kimden gelirse gelsin siyasetin spora alet bulaştırılması çabalarını red ediyoruz. Sporumuzun daha fazla yara almaması adına Futbol Federasyonu’nu gereğini yapmaya davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER