DİYARBEKİRSPOR’DAN BAŞARISIZLIĞA PARA CEZASI

Diyarbekirspor,deplasmanda alınan 12 Bingölspor ve Maltepespor yenilgileri nedeniyle takıma 140 bin TL para cezası verdi. Taraftarlardan da özür dilendi.

DİYARBEKİRSPOR’DAN BAŞARISIZLIĞA PARA CEZASI
 Diyarbekirspor,deplasmanda alınan 12 Bingölspor ve Maltepespor yenilgileri nedeniyle takıma 140 bin TL para cezası verdi. Taraftarlardan da özür dilendi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Diyarbekirspor’un açıklamasında alınan sonuçların takımın kalitesine yakışmadığı belirtildi. Açıklamada,”Takımımızın son olarak Maltepespor’a deplasmanda 1-0yenilerek haftayı puansız kapatmasından ötürü çok üzüntülüyüz. Aynı zamanda üzdüğümüz taraftarlarımız adına da derin bir mahçubiyet duymaktayız. Bundan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyoruz. 2.Lig’e doğrudan çıkma şansımızı sonuna kadar kovalayacağız,bu olmazsa Play-Off’tan da olsa 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.Gerek onursal başkanımızın yaptığı yatrımlar ve belirlediği hedefler,gerekse taraftarlarımızın beklentileri ile ters düşen bu kötü performans haliyle hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu tablo takımımızın kalitesine yakışmamaktadır. Diyarbekirspor’un gerçek kapasitesi ve gücü bu değildir” dedi.

 

TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLEDİ

“Başarıda nasıl ödül  varsa başarısızlıkta da ceza olacaktır” denilen açıklamada bu yüzden takıma ceza verildiği ifade edilerek taraftarlardan da özür dilendi. Açıklamada,”Başarıda nasıl ödül varsa başarısızlıkta da ceza olacaktır. Onursal başkanımız takımımızı maddi olarak mağdur etmemek için elinden geleni yapmakta ve imkanlarını zorlayarak fedakarca bir tutum sergilemektedir. Başarısız tablo için de gerekli işlemler yapılacaktır. Bu amaçla kulübümüz tarafından her türlü önlem ve tedbir alınacaktır. Bu doğrultuda başarısız tablo nedeniyle takımımıza gerekli para cezası verilecek ve kötü tablonun son bulması için gerekli uyarılar yapılacaktır.Takımımızın gerçek kalitesini ve kapasitesini ortaya koyarak bizi hedefe ulaştıracağına olan inancımızı da bir kez daha güçlü şekilde yineleyerek, taraftarlarımızdan bir kez daha özür diliyor,onları her zaman olduğu gibi yine takımımıza sonuna kadar destek olmaya davet ediyoruz ” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER