DİYARBEKİRSPOR’DAN BİRLİK VE DESTEK ÇAĞRISI

Diyarbekirspor, 3 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan yeni sezon öncesinde geniş değerlendirmeler içeren bir açıklama yaparak taraftarlara hem mesaj verdi,

DİYARBEKİRSPOR’DAN BİRLİK VE DESTEK ÇAĞRISI

Diyarbekirspor, 3 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan yeni sezon öncesinde geniş değerlendirmeler içeren bir açıklama yaparak taraftarlara hem mesaj verdi, hem de çağrıda bulundu.Futbol takımının geçen sezonki kadroyu koruyarak takviye yaptığı belirtilen açıklamada stat değişikliği nedeniyle ulaşım sorunu yaşayan taraftarlardan destek istendi. İlk kez kadın futbolunda faaliyet gösterileceği ve alt yapı takımlarının da akademi liglerine katılacağı ifade edilen açıklamada,yapılan tesisleşme çalışmaları ve lisanslı ürünler hakkında da bilgiler aktarıldı.

 

‘KADROYU KORUYUP TAKVİYE YAPTIK’

Profesyonel futbol takımımızın mücadele ettiği Spor Toto 3.Lig’de 2016-2017 sezonu bu hafta sonu başlayacak. Takımımız son 3 sezonda olduğu gibi yeni sezonda da hedefini 2.Lig’e yükselmek olarak belirlemiştir. Son 3 sezonda  Play-Off oynayıp 2 kez finalde 1 kez de yarı finalde elenerek 2.Lig’in kapısından dönen takımımız yeni sezonda bu özleme son vermek inancı ile hazırlanmıştır. Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan takımımız ligi bilen ve tanıyan Teknik Direktör Taner Öcal yönetimindeki teknik heyetle anlaşıp iç transferde iskelet kadrosunu korumuş ve dış transferde ihtiyaç duyulan mevkilere transfer yapmıştır.

 

‘TARAFTARDAN TAM BİR SAHİPLENME İSTİYORUZ’

Yeni sezonun zorlu olacağının bilincindeyiz. Takımımız önemli yatırımlar yapan ve büyük hedefler belirleyen takımların yer aldığı grupta mücadele edecektir. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için bizlere görev düştüğü kadar değerli halkımıza ve taraftarlarımıza da büyük sorumluluk düşmektedir. Kulübümüz  her zaman olduğu gibi yine maddi anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yaparak şampiyonluk hedefleyen bir kadro ve takım oluşturulmasını sağlamıştır.

Bizi rakiplerimizden farklı ve büyük kılan güç temsil ettiğimiz şehir ve taraftar potansiyelidir. Hem iç sahada hem de takımımızın gittiği her deplasman maçında taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Tam bir sahiplenme örneği sergileyerek takımımıza sahip çıkalım. Bunu yaparken kulübümüzün ceza almasını ve zarar görmesini sağlayacak davranışlardan kesinlikle kaçınmalıyız.

 

‘TARSUS MAÇIYLA DESTEĞE BAŞLAYALIM’

Kentimizde hepimizi heyecanlandıran 33 bin seyirci kapasiteli stat tamamlanmak üzeredir. Takımımız,tarihi Atatürk Stadı’nda son yılını yaşayıp burada şampiyon olarak yeni stada gitmek istiyordu.Ne var ki buna izin verilmedi. Tüm çaba ve ısrarlarımıza,girişimlerimize rağmen Atatürk Stadı’nın yıkımının önüne geçemedik. Takımımız bu yüzden bu sezon maçlarını Seyrantepe Stadı’nda oynayacaktır. Diyarbakırspor sevgisi sınır tanımaz. Buna yürekten inanarak taraftarlarımızın sezon boyunca Seyrantepe Stadı’nı doldurarak burayı rakipler için tam bir deplasman havasına çevirerek takımımız için itici güç oluşturacağına inanıyoruz. 3 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak Tarsus İdman Yurdu maçı bir milat olsun. Bu maçla beraber tribünleri doldurarak gücümüzü ortaya koyalım. Sabırla ve inançla takımımıza destek olalım.

 

‘TESİSLEŞMEDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI’

Kulübümüz profesyonel futbolun dışında bu sezon ilk kez kadın futbol takımı oluşturmuş olup Kadınlar 3.Ligi’nde mücadele edecektir. Yine genç erkek futbol takımlarımız çeşitli yaş kategorilerinde Akademi Ligleri’nde mücadele edecektir. Bu alanda yeniden yapılanmaya giden kulübümüz,kentimizin eski futbolcularından oluşan bir teknik ekibi iş başına getirerek yine Seyrantepe’deki idman sahasının yanında bulunan binayı ve soyunma odalarını kendi imkanlarıyla restore ederek genişleterek alt yapı ve kadın futbol takımı için uygun bir ortam hazırlamıştır. Kulübümüz ayrıca yeni bir tesise taşınmıştır. Silvan yolu üzerinde bulunan ve girişimlerimiz sonucu kulübümüze tahsis edilen Tarımsal Araştırma Merkezi içindeki tesis restore edilip tüm eksikleri giderilerek kulübümüze kazandırılmıştır. Bu tesiste yapılan çalışmalar ve tesisin görüntüleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 

‘DİYARIUM ,HAVALANINDA HİZMETE GİRECEK’

Kulübümüz lisanslı ürünlerin halkımıza ulaştırılması konusundaki çalışmalarını da genişletecektir. Diyarıum kısa zamanda havaalanında hizmet vermeye başlayacaktır. Yine Diyarıum,online sistem ve adrese teslim sipariş sistemi ile halkımızın hizmetinde olacaktır.

Kulübümüz futbolun dışında bir çok spor branşında faaliyet göstermekte olup bu branşlarda elde ettiği başarılarla kentimizi başarıyla temsil etmektedir.

Her şey Diyarbakır ve Diyarbekirspor için diyerek yeni sezonun hem kulübümüz hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. 
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER