DİYARBEKİRSPOR’DAN DERSİMSPOR’A STAT DESTEĞİ

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Dersimspor, Tunceli Atatürk Stadı bakımda olduğu için iç sahadaki maçlarını başka il’lerde oynuyor.

DİYARBEKİRSPOR’DAN DERSİMSPOR’A STAT DESTEĞİ
 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Dersimspor, Tunceli Atatürk Stadı bakımda olduğu için iç sahadaki maçlarını başka il’lerde oynuyor. 1’er maç oynadığı Elazığ ve Erzincan’daki psikolojik baskıdan rahatsız olan Dersimspor’un Diyarbakır’da oynama isteği olumlu karşılık buldu.

Diyarbekirspor’un izin vermesi üzerine Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de talebe olumlu yanıt verdi. Bunun üzerine TFF, 27 Eylül Pazar günü oynanacak Dersimspor-Darıca Gençlerbirliği (15.00) ve7 Ekim Çarşamba günü yapılacak Dersimspor￾K.İskenderunspor (14.30) karşılaşmalarının Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanmasını kararlaştırdı. 2 MAÇTAN FAZLASINA İZİN YOK Dersimspor, sağladıkları kolaylıktan dolayı Diyarbekirspor yönetimi ile Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti. 25 yıldan beri drenajı yenilenmeyen Atatürk Stadı zemininin kış aylarında her hafta maç oynanmaya uygun olmayacağını dile getiren yetkililer, iznin iki maçlık olduğuna dikkat çekerek, daha fazla izin veremeyeceklerini dile getirdiler.

AMED SF’DEN CİZRESPOR’A JEST

Bir jest de Amed Sportif Faaliyetleri’nden geldi. Yeşil-Kırmızı-Beyazlı kulübün onay vermesi nedeniyle Cizrespor bazı maçlarını Diyarbakır’da yapacak. 23 Eylül Çarşamba günü oynanacak Cizrespor-Nazilli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçı Seyrantepe DİSKİSpor tesislerinde oynanacak. Cizrespor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçın başlama saati 13.30. Cizrespor yönetimi, bu imkanı oluşturan Amed SF yönetimine teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER