DİYARBEKİRSPOR’DAN DEV SPOR BRANŞLARI HAMLESİ

Diyarbekirspor A.Ş, futbolun yanı sıra diğer spor branşlarında da önemli bir çalışmayı hayata geçirdi

DİYARBEKİRSPOR’DAN DEV SPOR BRANŞLARI HAMLESİ
 Geçtiğimiz günlerde karate branşını hayata geçiren ve bu branşta elde ettiği başarılarla kısa zamanda adından söz ettiren Diyarbekirspor A.Ş, 6 branşı daha aktif hale getirerek tam bir spor kulübü olma yolunda dev bir adım attı. Bu branşlar bedensel engelliler atletizm, güreş, okçuluk,jimnastik,tekvando ve bayan voleybol olarak açıklandı.
Futbol dışındaki branşların Diyarbekirspor A.Ş bünyesinde kurulan ve çalışmalara başlayan Diyarbakırspor 1968 derneği bünyesinde yürütüleceği kaydedildi.

SPOR ADAMLARI HAMLEYİ DEĞERLİ BULDU
Kulübün onursal başkanı Feyzi İlhanlı’nın sağladığı kaynak dışında hiçbir kurum desteği ve mali kaynağı olmayan Diyarbekirspor A.Ş’nin futbolun dışındaki branşlara da yönelerek çalışma başlatması kentte sevinçle karşılandı. Spor adamları, Diyarbekirspor’un bu hamlesinin kentin spordaki geleceği adına sevindirici olduğunu dile getirdi. Diyarbekirspor A.Ş’den yapılan açıklamada,Yeşil-Kırmızılı kulübün her açıdan spor kulübü haline gelmesi için önemli çalışmalar yapıldığına dikkat çekildi.

‘HER KESİMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’
Açıklamada,”Futbolda yıllardır başarılı şekilde çalışma yürüterek kentimize heyecan oluşturan kulübümüz, diğer spor branşlarındaki projelerini de hayata geçirmeye başlamıştır. Küçük adımlar ve sembolik bütçeyle başlayan bu çalışmamız zamanla büyüyerek kulübümüzü her anlamda spor kulübü haline getirmeyi amaçlamaktadır. Yegane düşüncemiz Diyarbakır halkı ve gençliğine layık bir marka haline gelmektir. Maddi ve manevi olarak tüm imkanlarını kentimizin hizmetine sunan onursal başkanımız Feyzi İlhanlı’nın çaba ve gayretleriyle yürütülen bu çalışmalara her kesimin destek vermesini bekliyoruz. Kulübümüz bünyesinde kurulan ve çalışmalarına aktif şekilde başlamış olan Diyarbakırspor 1968 derneği bünyesinde çalışma yapacak olan yeni spor branşlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER