DİYARBEKİRSPOR’DAN GİDECEKTİN NİYE GELDİN DEMİRKANLI

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor'da Cumartesi günü alınan Dinizli Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetin hemen sonrasında teknik direktör Bülent Demirkanlı görevi bıraktı.

DİYARBEKİRSPOR’DAN GİDECEKTİN NİYE GELDİN DEMİRKANLI
 Spor Toto 3.lig 2. Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor'da Cumartesi günü alınan Dinizli Büyükşehir Belediyespor  mağlubiyetin hemen sonrasında  teknik direktör Bülent Demirkanlı görevi bıraktı.

Puan kayıpları Diyarbekirspor’da istifa getirdi. Kendi sahasında  1-0 mağlup olduğu Denizli Büyükşehir belediyespor karşılaşması sonrası teknik direktör ve yardımcıları görevi bıraktıklarını açıkladı.

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı, yaptığı açıklamada,Denizli Büyükşehir mağlubiyeti sonrası, kulübün önünü açmak için kendi isteği ile istifa kararı aldığı ve bunu yönetime bildirdiğini, isteğinin kabul gördüğünü belirtti. Demirkanlı, Diyarbekirspor'da görev yaptığı 4 maç sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 4 puan topladı.

Demirkanlı çok iyi bir kadro kurduklarını ama istedikleri şekilde sonuçlar alamadıklarını belirterek şunları söyledi: "Burada kısada olsa çok güzel günler geçirdik. Diyarbekirspor'da çok iyi bir kadro kurduk, bu kadronun iyi işler çıkardığını da herkes görecek, bundan en ufak bir kuşkum yok. Ancak gördüğünüz gibi bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor. 4 maç oynadık, baştan sona tek kale oynadığımız maçları kaybettik. Futbol böyle bir şey, gitmeyince kulübün önünü tıkamanında anlamı yok. Kulüpler kalıcı bizler gidiciyiz. Umut ediyorum benden sonra gelecek olan ekip çok iyi bir kadro bulacak. Diyarbekirsporun lig sonunda yine de zirvede olacağını buradan söylüyorum. Bana ve ekibime kentin, taraftarların göstermiş olduğu ilgiye sonsuz teşekkür ediyorum. Diyarbakır şehri benim için özel duygularla ayrıldığım bir kent olarak kalacak. Diyarbekirspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" şaklinde konuştu

Diyarbekirspor AŞ yönetiminin istifayı kabul ettiği ve Demirkanlı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilendi.

Yeşil-Kırmızılı yönetim hiç vakit kaybetmeden yeni teknik direktör aramalarına başladı alınan bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER