DİYARBEKİRSPOR’DAN HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN’A TEPKİ

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, deplasmanda 0-0 berabere kaldığu Ofspor maçını yöneten hakem Atilla Karaoğlan’ın verdiği kararlara tepki gösterdi.

DİYARBEKİRSPOR’DAN HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN’A TEPKİ
 Karaoğlan’ın verdiği hatalı kararların maçın sonucuna etki ettiğini belirten Yeşil-Kırmızılı kulüp,Mert Somay’a gösterilen haksız kırmızı kart nedeniyle maçı kaybetme noktasına geldiklerine dikkat çekti. Hakem Atilla Karaoğlan’ın 2 puan kaybetmelerine neden olan kararlar verdiği ifade edilen açıklamada,”Bizim hakemlerden beklentimiz verdiğimiz emek ve yaptığımız yatırıma karşılık adil yönetim göstermeleridir. Bugüne kadar yenildiğimiz veya berabere kaldığımız bir çok maçtan sonra da hakemlere teşekkür ettiğimiz federasyon ve MHK ile basına verdiğimiz beyanlarda mevcüttür. Ne yazık ki Ofspor maçında açık şekilde hakem mağduru olduk. Adil bir yönetim anlayışı ortaya koymadı. Sonuca etki eden ciddi hatalar yaptı.
Mert Somay’a gösterdiği ikinci sarı kart ve kırmızı kart kelimenin tam anlamıyla skandal bir karar oldu. Adil bir yönetim sergilemeyerek puan kaybetmemizi sağladı. Bölgemizin bilinen zor koşullarında kimseden maddi destek almadan tamamen bir insanın sağladığı maddi imkanlarla mücadele eden kulübümüze bu mağduriyeti kimsenin yaşatmaya hakkı yok. Üzülerek ifade etmekteyiz ki diğer takımlarla eşit şartlarda mücadele etme imkanı sağlanmıyor.

Futbol Federasyonu ve MHK’yi maçlarımıza atanacak hakemler konusunda özenli ve dikkatli davranmaya davet ediyoruz.Her şeye rağmen takımımızın yarım saat 10 kişi ile mücadele ederek bu deplasmandan 1 puan almasını da kazanç olarak görmekteyiz. “denildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER