DİYARBEKİRSPOR’DAN İLK TRANSFER

Diyarbekirspor, yeni sezon için ilk transferi gerçekleştirdi. Yeşil-Kırmızılı kulüp, geçen sezon 2.Lig ekibi Kırklarelispor'da forma giyen Sedat Debreli ile anlaşmaya vardı.Kulübün Futbol Koordinatörü Hasan Çelik,Galatasaray alt yapısında yetişen 32 yaşındaki forvet oyuncusu ile transfer döneminin resmi olarak başlayacağı Haziran ayının ilk haftasından sonra sözleşme imzalayacaklarını söyledi.Çelik,"Sedat tecrübeli ve kaliteli futbolcu.Her konuda anlaştık"dedi.

DİYARBEKİRSPOR’DAN İLK TRANSFER
 Diyarbekirspor,  yeni sezon için ilk transferi gerçekleştirdi. Yeşil-Kırmızılı kulüp, geçen sezon 2.Lig ekibi Kırklarelispor'da forma giyen Sedat Debreli ile anlaşmaya vardı.Kulübün Futbol Koordinatörü  Hasan Çelik,Galatasaray alt yapısında yetişen 32 yaşındaki forvet oyuncusu ile transfer döneminin resmi olarak başlayacağı Haziran ayının ilk haftasından sonra sözleşme imzalayacaklarını söyledi.Çelik,"Sedat tecrübeli ve kaliteli futbolcu.Her konuda anlaştık"dedi.

‘KONTENJANDAN DOLAYI AYRILANLAR OLACAK’

 Çelik,sözleşmesi sona eren Namık Altunsoy’a yapığı hizmetler ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederken,yeni teknik heyeti belirlemek için çalışmaların devam ettiğini söyledi. İç transferde takımda kalması gereken oyuncularla görüşeceklerini belirten Çelik,”Yeni teknik heyetle ilgili kimse ile anlaşmış değiliz.Çalışmalar devam etmektedir. İç transferde Gökhan Payal dışında herkesin sözleşmesi var. Ama 3.Lig’de kontenjan olayı var. 25 yaşın üzerinde sadece 10 oyuncu kadroda yer alabiliyor. Bu yüzden bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırmak zorundayız” diye konuştu.

İLHANLI’DAN ‘ BELİRSİZLİK OLMAYACAK ‘SÖZÜ 

Kulübü borçlandırmayacağını taahüt eden ve siyasete alet etmeyecek talipli olması halinde görevi devretmeye hazır olduğunu tekrarlayan Kulüp  Onursal Başkanı  Feyzi İlhanlı ise kulüpte işleyişi devam ettirerek belirsizliğe izin vermeyeceklerini söyledi.İlhanlı,"Devretme konusunda samimiyiz ve bekliyoruz.Bu arada çalışmalara devam edeceğiz.Taraftarlarımız rahat olsun.Belirsizliğe izin vermeyiz.Teknik direktör sorununu çözeceğiz.İç ve dış transferde gerekli adımları atacağız"dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER