DİYARBEKİRSPOR’DAN SAKARYA HALKINA TEŞEKKÜR

Diyarbekirspor, gösterilen misafirperverlikten dolayı Sakarya halkına teşekkür etti. Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, iki takım için de büyük önem taşıyan maç öncesinde,maç sırasında ve maç sonunda sporun özü olan fair-play ve centilmenlik adına güzel görüntüler yaşandığına dikkat çekildi. Sakarya halkının merhum Ali Gaffar Okkan’ın hatırasına yakışır görüntü sergilediğine dikkat çekilen açıklamada,bu tablonun tüm ülkeye örnek olması temenni edildi.

DİYARBEKİRSPOR’DAN SAKARYA HALKINA TEŞEKKÜR
 Diyarbekirspor, gösterilen misafirperverlikten dolayı Sakarya halkına teşekkür etti. Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, iki takım için de büyük önem taşıyan maç öncesinde,maç sırasında ve maç sonunda sporun özü olan fair-play ve centilmenlik adına güzel görüntüler yaşandığına dikkat çekildi. Sakarya halkının merhum Ali Gaffar Okkan’ın hatırasına yakışır görüntü sergilediğine dikkat çekilen açıklamada,bu tablonun tüm ülkeye örnek olması  temenni edildi.

‘ÖRNEK BİR TABLO SERGİLENDİ’
Açıklamada,”Sakarya Spor İl Güvenlik Kurulu’nun taraftarlarımıza koyduğu yasağa karşı çıkan Sakaryaspor’lu taraftarlar yasağın kaldırılmasını sağladıktan sonra taraftarlarımızı misafir etti. Taraftarlarımızı kent girişinde karşıladılar ve iki takım taraftarları Hendek ilçesine giderek merhum Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret ettiler. Daha sonra iki takım taraftarları beraber kahvaltı yaptı ve yine omuz omuza stada geldiler. Maç öncesinde takımımızı tribünlere çağırıp alkışlayarak centilmence tutum sergilediler. Maçtan sonra da takımımızı alkışlarla uğurladılar. Sakaryaspor yönetimi de bizi en iyi şekilde misafir etti. Kendi evimizdeymişiz gibi rahat bir ortamda bu  deplasmanı tamamladık. 

‘FEDERASYON BU GÖRÜNTÜLERİ TEŞVİK ETMELİ’
Ortaya konulan bu anlamlı görüntülerden dolayı başta Sakarya halkı ve Tatangalar grubu olmak üzere Sakaryaspor yönetimine,Sakarya emniyetine,maçı başarılı şekilde yöneten hakem Hasbi Dede ve yardımcılarına,kilometrelerce yol kat eden taraftarlarımıza,kafilemizi yalnız bırakmayan Sakarya’daki dostlarımıza,daha önce Diyarbakırspor’da görev yapan eski teknik adam ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Temennimiz bu görüntülerin tüm kentlerde yaşanmasıdır. Maçlarda yaşanan olumsuzlukları rapor ederek kulüplerin ceza almasını sağlayan federasyon temsilcileri de bu güzel tabloyu rapor ederek centilmenliğin yaygınlaşmasına vesile olmalıdır. Bu konuda en büyük görev Futbol Federasyonu’na düşmektedir” denildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER